Грецький салат з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений мною грецький салат, виявляється, має не тільки класичний рецепт. На просторах інтернету я також знайшла більш ситний варіант. Він все такий же легкий, але дещо додалося. Читайте!
Про те, як приготувати грецький салат з кіноа, ви дізнаєтеся нижче. Крім цієї крупи в складі з'явиться нут. У підсумку ви отримаєте не просто салат для перекусу, а повноцінне вегетаріанське блюдо на друге. Цікаво те, що обрані продукти дійсно відмінно поєднуються. Вам залишається тільки спробувати!
- Лобода - 1 Склянка
- Нут консервований або відварений - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Огірок - 2-3 штук
- Листя салату - 150 грам
- Фета - 100 грам
- Помідор - 2-3 штук
- Оливки чорні - 70 грам
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Ретельно промийте киноа.
2. Потім відваріть його по інструкції на упаковці, додавши трохи солі. Після цього перемішайте крупу з нутом.
3. В цей час наріжте товстими кружальцями огірок, а помідор - четвертинками. Салат нарвіть руками.
4. Потім в 4 порційні глибокі миски викладіть нут з кіноа.
5. Слідом - салат і огірки.
6. Потім - помідор, оливки і шматочки сиру.
7. А в кінці додайте сіль, перець, масло і сік лимона. Салат готовий, смачного!