Овочевий салат з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Користь цієї крупи для організму неоціненна. Якщо ви не знаєте, що можна зробити з крупою, розповім, як приготувати овочевий салат з кіноа. Смачний і корисний, Тобто його можна хоч кожен день.
Крупу для салату коштує відварити і остудити. Далі набір продуктів на розсуд. Кіноа добре поєднується з будь-якими овочами та фруктами, а також з м'ясом або рибою. Салат варто з'їсти в день приготування, так набагато смачніше. Крупу можете відварити заздалегідь, а потім змішати з відповідними інгредієнтами.
- Лобода - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Чорна квасоля консервована - 425 грам
- Консервована кукурудза - 425 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Braai - 1 пучок
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Вапно - 2 штуки (можна замінити лимоном)
- Сіль і перець - За смаком
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
1. Злийте воду з консервованої квасолі і викладіть її в миску.
2. Злийте воду з кукурудзи і додайте в миску до квасолі.
3. Вимийте томати, наріжте їх невеликими кубиками і додайте до решти інгредієнтів.
4. Подрібніть цибулю і викладіть в миску.
5. Очистіть авокадо і наріжте його кубиками, полийте соком 1 лайма чи лимона.
6. В мультиварці або в каструлі відваріть киноа в підсоленій воді, потім перемішайте лопаткою і залиште до повного охолодження.
7. Змішайте оливкову олію, сіль, перець, кмину і паприки, додайте сік другого лайма.
8. Остигнула киноа викладіть в миску до решти інгредієнтів, додайте подрібнену кінзу.
9. Влийте соус і перемішайте гарненько.
10. Надішліть на 1 час в холодильник, а потім подавайте салатик.