Плов з кіноа з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Не тільки з рису, але і з кіноа можна зробити приголомшливо смачний і ароматний плов. Чи готові до експериментів на кухні? Тоді сміливо запам'ятовуйте цей зовсім нескладний рецепт, повторіть будинку. Рекомендую!
Опис приготування:
Якщо вас не лякає відступ від класики, то представляю вашій увазі чудову ідею, як приготувати плов з кіноа з грибами. Що, тут немає ні традиційного рису, ні м'яса, але результат дійсно приголомшливий. До того ж, процес абсолютно нескладний, так що рецепт відмінно підійде на кожен день.
- Лобода - 1 Склянка
- Бульйон - 1.5-2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Кіноа промийте та висушіть. З'єднайте в каструлі з бульйоном.
2. На середньому вогні варите близько 15 хвилин до готовності.
3. На сковороді з двома ложками олії обсмажте подрібнену цибулю.
4. Додайте нарізану кубиками морква, трохи спецій або сушених трав за смаком, смажте ще хвилин 5 до м'якості.
5. Викладіть на сковороду нарізані гриби і часник. Для пікантності можна додати жменю горіхів, буде дуже класно.
6. Викладіть киноа, акуратно перемішайте. Додайте зелень і подавайте плов з кіноа з грибами до столу.
Смачного!
Смачного!