Плов з кіноа з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки з рису, але і з кіноа можна зробити приголомшливо смачний і ароматний плов. Чи готові до експериментів на кухні? Тоді сміливо запам'ятовуйте цей зовсім нескладний рецепт, повторіть будинку. Рекомендую!
Якщо вас не лякає відступ від класики, то представляю вашій увазі чудову ідею, як приготувати плов з кіноа з грибами. Що, тут немає ні традиційного рису, ні м'яса, але результат дійсно приголомшливий. До того ж, процес абсолютно нескладний, так що рецепт відмінно підійде на кожен день.
- Лобода - 1 Склянка
- Бульйон - 1.5-2 склянки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Кіноа промийте та висушіть. З'єднайте в каструлі з бульйоном.
2. На середньому вогні варите близько 15 хвилин до готовності.
3. На сковороді з двома ложками олії обсмажте подрібнену цибулю.
4. Додайте нарізану кубиками морква, трохи спецій або сушених трав за смаком, смажте ще хвилин 5 до м'якості.
5. Викладіть на сковороду нарізані гриби і часник. Для пікантності можна додати жменю горіхів, буде дуже класно.
6. Викладіть киноа, акуратно перемішайте. Додайте зелень і подавайте плов з кіноа з грибами до столу.
Смачного!
Смачного!