Гарнір з кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню, тоді, можливо, вам припаде до смаку цей простий рецепт гарніру з кіноа. Він прекрасно підійде як до м'яса або риби, так і до овочів.
Перед вами класичний рецепт гарніру з кіноа, але при бажанні ви можете в процесі додати сушені трави або спеції, наприклад. Також відварену крупу можна з'єднати зі свіжими або тушкованими овочами, подрібненою зеленню.
- Сіль - За смаком
1. Насамперед поставте на вогонь воду і доведіть її до кипіння. В рецепт приготування гарніру з кіноа використовується стандартна норма для круп - 1 до 2 з водою. А тим часом промийте киноа як слід кілька разів.
2. Всипте крупу в киплячу воду, знову доведіть до кипіння і додайте за смаком сіль. Зменшіть вогонь до середнього і накрийте кришкою.
3. Варити потрібно близько 15-20 хвилин.
4. В результаті киноа повинна бути розсипчастою, krupinka по krupinki.
5. Приберіть з вогню і залиште під кришкою ще на 3-5 хвилин. Перед подачею гарнір з кіноа в домашніх умовах можна доповнити вершковим маслом або підливою, наприклад.
Смачного!
Смачного!