Рецепт Каша з кіноа фото

Каша з кіноа
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Лобода
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри , Каші
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

На обід або на вечерю для всієї родини в якості гарніру пропоную дуже простий і доступний рецепт приготування каші з кіноа. Якщо ви ще не відкрили для себе її, то дуже рекомендую.

Опис приготування:

Розсипчаста, апетитна і дуже смачна каша з кіноа в домашніх умовах - прекрасна альтернатива традиційним для багатьох гречці або рису, наприклад. Вона відмінно підійде як до м'ясних, так і до рибних страв, а також може бути подана до столу з овочами. Корисно і смачно!

  • Сіль - 1 щіпка
каша з кіноа - фото крок 1
1. Насамперед крупу потрібно як слід промити під проточною водою.
каша з кіноа - фото крок 2
2. Після відкиньте її на друшляк, щоб стекла вся зайва рідина.
каша з кіноа - фото крок 3
3. Просушувати її потрібно не менше 20 хвилин, щоб каша з кіноа в домашніх умовах була розсипчастою.
каша з кіноа - фото крок 4
4. У сотейник або на сковороду відправте крупу, обсмажте її на середньому вогні, постійно помішуючи, хвилин 5. Кіноа повинна трохи змінити колір і почати приємно пахнути.
каша з кіноа - фото крок 5
5. В окремій каструльці доведіть до кипіння воду, підсолити її трохи. У рецепті приготування каші з кіноа використовуйте норму 1 до 1.5 з водою.
каша з кіноа - фото крок 6
6. Викладіть обсмажену крупу в воду, приберіть вогонь до мінімуму, і Томмі кешью 12-16 хвилин, поки рідина повністю не вбереться. До речі, варити кашу можна не тільки на воді, але і на бульйоні, наприклад.
каша з кіноа - фото крок 7
7. Готову кашу зніміть з вогню, залиште під кришкою ще хвилин на 10, а потім добре перемішайте. От і все, її можна подавати до столу.

Схожі рецепти