Салат з полуницею, шпинатом і кіноа
(покроковий рецепт з фото)
Любіть оригінальні поєднання інгредієнтів? Тоді обов'язково зверніть свою увагу на цей салат з полуницею, шпинатом і кіноа. Яскравий, апетитний і смачний!
Вашій увазі представляю швидкий і цікавий салатик, який чудово урізноманітнює ваше меню. Поєднання шпинату, полуниці, сиру і кіноа з пікантною заправкою - чудова ідея для обіду, вечері або перекусу. Весь процес займе не більше півгодини, так що навіть зайнятим господаркам сміливо рекомендую рецепт на замітку.
- Лобода - 1/4 склянки
- Вода - 1/2 склянки(+ сіль за смаком)
- Шпинат - 1 пучок
- Полуниця - 6-7 штук
- Козиний сир - 50 грам
- Пелюстки мигдалю - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Мелений перець - 1 щіпка
1. Насамперед промийте киноа, відкиньте на друшляк. З'єднайте в сотейнику з водою, доведіть до кипіння і посоліть за смаком. Варіть хвилин 15 до готовності. Шпинат промийте і просушіть. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, цедру і сік лимона, гірчицю, мед і щіпку перцю.
2. Вимийте, просушіть і тонкими скибочками наріжте полуницю.
Злегка обсмажте мигдаль. З'єднайте в глибокій мисці шпинат, полуницю, теплу киноа, шматочки сиру і горішки.
4. Вилийте заправку, акуратно перемішайте і подавайте до столу.
5. Смачного!