Салат з полуницею, авокадо і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, яскравий, апетитний і нереально смачний салатик хочу представити на ваш суд. Якщо ви любите незвичайні поєднання овочів та ягід, прості і насичені заправки, а ще швидкі рецепти, запам'ятовуйте.
Всього за 10-15 хвилин з мінімальними зусиллями на вашому столі з'явиться чудове блюдо. Хочу показати, як приготувати салат з полуницею, авокадо і шпинатом. Трохи сиру, пікантна заправка і мак роблять цей рецепт безсумнівно гідним рівня ресторанного меню. Якщо хочете побалувати себе і близьких - вперед!
- Шпинат - 1 пучок
- Полуниця - 500 грам
- Авокадо - 1 штука
- Блакитний сир - 50-100 грам
- Мигдаль - 50 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 1/3 склянки (оливкова або олія авокадо)
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, гірчичний - За смаком
1. Вимийте і висушіть ягоди, видаліть хвостики і наріжте.
2. Подрібніть авокадо, цибуля, сир. Додайте шпинат, мигдаль.
3. Окремо з'єднайте масло з медом, оцтом, маком. Додайте сіль і перець за смаком, можна трохи гірчиці. Перемішайте до однорідності.
3. Вилийте заправку в салатник, акуратно перемішайте. Усе, можна подавати салат з полуницею, авокадо і шпинатом відразу або поставити до подачі в холодильник. Смачного!