Салат з авокадо і полуницею
(покроковий рецепт з фото)
З появою авокадо на магазинних полицях, стали народжуватися нові, цікаві салати. Адже він відмінно поєднується з іншими продуктами маючи нейтральний смак. Ось тому приклад, запропонований рецепт.
Салат з авокадо з полуницею виходить легким і яскравим. Приготувати його можна за лічені хвилини. Зверніть увагу на вибір ягід. Тут дуже доречні невеликого розміру, з легкою кислинкою. Наявність меду в заправці відмінно підкреслить цей смак.
- Авокадо - 1 штука
- Полуниця - 100-120 грам (свіжа)
- Сир сичужний - 30-40 грам
- Кунжут - За смаком
- Мед - 1 чайних ложок
- Салатний лист - 50-70 грам
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки (зернова)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокий салатник викладіть салатний лист (нарвіть руками на шматочки) і довільно нарізаний авокадо.
Полуницю наріжте пластинками і додайте в салатник. Залиште кілька штук для оформлення.
Приготуйте заправку: змішайте мед, масло і гірчицю. Добре розмішайте.
Заправте салат.
Шматочки сиру обваляйте в кунжуті.
Виберіть спосіб подачі. Мені більше подобається індивідуальний. У салатник меншого розміру покладіть частина основи, додайте сир в кунжуті і доповніть ягодами полуниці.
Салат готовий. Смачного!