Салат з полуницею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
У салат з полуницею і куркою я додаю бальзамічний оцет і козячий сир - дуже смачне поєднання. Давайте готувати!
Салат з полуницею і куркою - неймовірна гармонія смаків і ароматів. Ситний, смачний салат підкорить будь-якого. Солодка полуниця притупляє гіркуватий смак зеленої цибулі, курка стає дуже ніжною, завдяки козьему сиру. Взагалі, козячий сир відмінно поєднується з куркою в будь-яких стравах. Можете змішати зелень, використовувати не тільки листя салату, але і рукколу, петрушку, Kinzu. У рецепті я вказую тільки листя салату, можливо, для першого приготування салату цього буде достатньо. Отже, покроковий рецепт салату з полуницею і куркою спеціально для вас!
- Куряче філе - 400-500 грам
- Бальзамічний оцет - 0, 5 склянки
- Пучок салату - 1 штука
- Ягоди полуниці - 12-15 штук
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука (маленький.)
- Горіхи Пекан - 50-70 грам
- Козиний сир - 120-150 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Поперчіть і посоліть куряче філе. Покладіть в пакет для маринаду і залийте бальзамічним оцтом. Залиште маринуватися годину або два.
Мариновану курку обсмажте на грилі з обох сторін до готовності.
Розріжте обсмажене на грилі куряче філе на маленькі однакові шматочки.
Помийте полуницю, відірвіть хвостики і розрізати на четвертинки.
Розгорніть виделкою козячий сир.
Дрібно наріжте зелену цибулю.
Подрібніть горіхи пекан.
Викладіть в салатницю листя салату (можете додати ще який-небудь зелені). І налийте бальзамічного оцту.
Змішайте всі інгредієнти. У вас вийшов приголомшливий салат з полуницею і куркою.