Оригінальний салат з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не боїтеся експериментувати на кухні, поєднуючи найрізноманітніші інгредієнти, обов'язково спробуйте повторити в домашніх умовах цей чудовий рецепт. Рекомендую на замітку обов'язково!
Хочу показати вам, як приготувати оригінальний салат з полуницею, Фортеця і granoloй. Zaintrigovanи? Поєднання інгредієнтів дійсно дуже цікаве Блюдо виходить дуже ситним, його цілком можна подавати не тільки на обід або вечерю, але і навіть на сніданок. З покроковою інструкцією труднощів у вас точно не виникне, так що вперед - за справу!
- Калі - 1 пучок
- Полуниця - 250 грам
- Редис - 4-5 штук
- Козиний сир - 50 грам
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Горіхи - 1 Склянка (мигдаль, fistashki, волоські)
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Яйце - 1 штука (білок)
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Кунжут, насіння соняшника - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (заправка)
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Мед - 1/2-1 Ст. Ложки (заправка)
- Сіль і перець - За смаком (заправка)
1. У глибокій мисці з'єднайте інгредієнти для гранола - вівсяні пластівці, горіхи, оливкова олія, яйце, мідь, сіль і перець, насіння. Кале вимийте і висушіть.
2. Викладіть на деко, застелене пергаментом, і відправте в духовку. Запікайте при температурі 190 градусів хвилин 15-20 до румяности. В процесі перемішуйте.
3. Кале трохи підсолити і злегка пам'ятаєте руками. Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, сік лимона, гірчицю, мідь, сіль і перець. Ретельно перемішайте.
4. Трохи заправки відправте в мисочку до калі. Вимийте і висушіть полуницю і редис.
5. Наріжте полуницю і редис тонкими скибочками, додайте в салатник. Туди ж викладіть остигнула гранола, сир і залишок заправки.
Акуратно перемішайте - і можна подавати до столу.
Акуратно перемішайте - і можна подавати до столу.