Салат з авокадо і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і корисний салат з авокадо і шпинатом ідеально підійде для легкої вечері або перекусу. Особливо він сподобається тим, хто дотримується дієти або дотримується правильного харчування.
Соковитий, корисний і барвистий салат готується буквально за 5 хвилин, при наявності на кухні всіх необхідних інгредієнтів. Обов'язково використовуйте лимонний сік, щоб нарізка авокадо не потемніли в тарілці, так як вид у такого блюда буде скромним!
- Авокадо - 1 штука
- Шпинат - 0, 5 пучка
- Куряче яйце - 1 штука (відварне)
- Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Заздалегідь відваріть куряче яйце.
Листя шпинату промийте у воді, зріжте у них стебла і злегка обсушити паперовими серветками від зайвої вологи. Викладіть на тарілку або блюдо.
Авокадо розріжте навпіл і перейдіть дві половинки плода в різні боки, відокремлюючи їх один від одного. Зчистите шкірку і наріжте скибочками, викладіть на листя шпинату. Обов'язково збризніть нарізку лимонним соком, щоб вона не потемніла.
Очистіть відварене куряче яйце, промийте його і розріжте на чотири частини. Викладіть в тарілку.
Промийте стебла зеленої цибулі, подрібніть їх і присипте блюдо зверху. Збризніть оливковим маслом, сіль і poperčite. Прикрасьте свіжою зеленню і відразу ж подавайте до столу. Смачного!