Рубець яловичий по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт сподобається любителям пікантних страв і японської кухні. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати рубець яловичий по-корейськи. Буде смачно і незвично, гості будуть в захваті!
Незважаючи на те, що рубець є субпродуктом, його також можна смачно приготувати. Якщо дотримати всі тонкощі цього рецепта, у вас вийде дивно смачна страва, яке не залишить в байдужих нікого. Пікантність страві додають спеції і соєвий соус.
- Рубець яловичий - 1 кілограм
- Перець солодкий червоний - 1 штука
- Огірок - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Перець червоний - 1 Чайна ложка(jguchii)
- Чорний перець - 1 Чайна ложка (мелений)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка (рисовий або столовий)
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1
Для того, щоб приготувати рубець яловичий по-корейськи, його необхідно попередньо промити і очистити.
2
Після цього нарізаємо рубець на широкі смужки. Додаємо рубець в каструлю з водою і варимо протягом 3-4 годин, періодично видаляючи піну.
3
Щоб позбутися неприємного запаху, в бульйон необхідно додати цибулю, морква, корінь петрушки і кріп.
4
Відварену рубець промиваємо під теплою водою, просушуємо паперовими рушниками. Овочі промиваємо та нарізаємо соломкою.
5
Часник дрібно рубаємо, так само чинимо і з петрушкою. Далі додаємо овочі та зелень до рубця.
6
За смаком додаємо цукор, сіль і спеції, оцет, соєвий соус. Ретельно все перемішуємо, цибуля, нарізаний дрібно, викладаємо на розпечену сковороду, обсмажуємо протягом 3-4 хвилин і додаємо до загальної суміші.
7
Зверху присипаємо насінням кунжуту. Яловичий рубець з овочами готовий, смачного!