Рецепт Різотто з в'яленими помідорами фото

Різотто з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Крупи, Помідор, Мал, В'ялені помідори
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, Романтична вечеря
Гарячі страви, Різотто

Ще одна варіація популярного італійського блюда - різотто з в'яленими помідорами. Готується не складніше інших, проте за смаком - просто шедевр кулінарії.

Я люблю експериментувати з різними комбінаціями аромату. Саме так на світло і з'явився цей рецепт різотто з в'яленими помідорами. Довго вони у нас без діла лежали в холодильнику, як раптом мені в голову прийшла ідея - а чому б не спробувати приготувати різотто? приготували - вийшло чудово. Тепер це одне з моїх фірязиках страв. Спробуйте і ви приготувати це різотто - вам напевно сподобається!

  • Мал - 250 грам
  • В'ялені помідори - 80 грам
  • Ковбаса копчена - 100 грам (по бажанню)
  • Бульйон - 1 літр
  • Вино - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 1
У сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте дрібно нарізану цибулю до коричневого кольору.
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 2
Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на середньому вогні.
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 3
Наполягати вино.
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 4
Коли вино майже повністю випарується, починаємо невеликими порціями додавати бульйон. Принцип простий: додаємо кухлик бульйону, як тільки він випаровується - додаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не приготується.
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 5
Приблизно через 20 хвилин приготування рису в бульйоні додаємо в'ялені помідори і, якщо хочете, трохи м'ясних копченостей (ковбасу, наприклад). Перемішуємо, після чого додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще пару хвилин, після чого знімаємо з вогню і подаємо до столу.
різотто з в'яленими помідорами - фото крок 6
Різотто з в'яленими помідорами готове! Смачного.

Схожі рецепти