Різотто з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Ще одна варіація популярного італійського блюда - різотто з в'яленими помідорами. Готується не складніше інших, проте за смаком - просто шедевр кулінарії.
Я люблю експериментувати з різними комбінаціями аромату. Саме так на світло і з'явився цей рецепт різотто з в'яленими помідорами. Довго вони у нас без діла лежали в холодильнику, як раптом мені в голову прийшла ідея - а чому б не спробувати приготувати різотто? приготували - вийшло чудово. Тепер це одне з моїх фірязиках страв. Спробуйте і ви приготувати це різотто - вам напевно сподобається!
- Мал - 250 грам
- В'ялені помідори - 80 грам
- Ковбаса копчена - 100 грам (по бажанню)
- Бульйон - 1 літр
- Вино - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 15 грам
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
У сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте дрібно нарізану цибулю до коричневого кольору.
Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на середньому вогні.
Наполягати вино.
Коли вино майже повністю випарується, починаємо невеликими порціями додавати бульйон. Принцип простий: додаємо кухлик бульйону, як тільки він випаровується - додаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не приготується.
Приблизно через 20 хвилин приготування рису в бульйоні додаємо в'ялені помідори і, якщо хочете, трохи м'ясних копченостей (ковбасу, наприклад). Перемішуємо, після чого додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще пару хвилин, після чого знімаємо з вогню і подаємо до столу.
Різотто з в'яленими помідорами готове! Смачного.