Рецепт шаурми зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобається шаурма. Але трохи побоююся купувати її в підозрілих кіосках і вуличних торговців. Хоча вона так і манить мене. А недавно спробувала приготувати її вдома! ось рецепт.
Розповідаю вам рецепт шаурми зі свининою будинку. Навіть не розумію, чому не робила цього раніше. Настільки все просто! Мої рідні були просто в захваті. А чоловік тепер просить готувати йому шаурму на обід хоч кожен день.
- Лаваш великий - 1 штука
- Свинина - 100 грам
- Пекінська капуста - 80 грам
- Солодкий перець - 80 грам
- Огірок - 80 грам
- Кріп - 5 штук
- Цибуля зелена - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Розмарин сушений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Майонез - За смаком
1
Підготуйте свинину. Промийте і обсушіть паперовими рушниками. Натріть розмарином, сіллю і перцем. Нехай маринується 30 хвилин.
2
Всі овочі помийте, просушіть і наріжте дрібненько соломкою. Зелень дрібно порубати.
3
Обсмажте свинину на сковороді в рослинному маслі на великому вогні.
4
Готову свинину поріжте маленькими шматочками.
5
Розгорніть лаваш і укладайте на нього пекінську капусту, перець, огірок, сіль і перець.
6
Зверху викладіть м'ясо, кріп і полийте майонезом.
7
Добре згорніть рулетиком і подавайте до столу.
8
Смачного!