Пюре з болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з болгарського перцю - прекрасне доповнення до багатьох страв: ви можете використовувати його як в якості гарніру, так і при приготуванні страв або овочевих консервів. Пюре воістину універсально!
Пропоную приготувати пюре з болгарського перцю! Зберігатися таке пюре буде довго, а застосування йому знайдеться завжди! Пюре з болгарського перцю можна використовувати при приготуванні супів, додавати в овочеві консерви, Ну і, звичайно, подавати як гарнір до самих різних блюд. Отже, ділюся з вами рецептом приготування пюре з болгарського перцю!
1. Беремо великі, зрілі червоні перці, ретельно їх промиваємо і очищаємо від насіння і плодоніжок.
2. Потім ставимо на вогонь каструлю з водою, доводимо до кипіння. У киплячу воду кладемо перці і варимо хвилин 7.
3. Далі подаємо воді стекти і подрібнюємо перці за допомогою м'ясорубки. М'ясорубкою можна не обмежуватися і протерти подрібнені перці ще й через сито.
4. Отриману масу ставимо на вогонь і варимо приблизно 5 хвилин.
5. Далі розподіляємо пюре з перців по підготовленим гарячим банкам при температурі 90-95 градусів, стерилізуємо.
- Болгарський перець - За смаком
1. Беремо великі, зрілі червоні перці, ретельно їх промиваємо і очищаємо від насіння і плодоніжок.
2. Потім ставимо на вогонь каструлю з водою, доводимо до кипіння. У киплячу воду кладемо перці і варимо хвилин 7.
3. Далі подаємо воді стекти і подрібнюємо перці за допомогою м'ясорубки. М'ясорубкою можна не обмежуватися і протерти подрібнені перці ще й через сито.
4. Отриману масу ставимо на вогонь і варимо приблизно 5 хвилин.
5. Далі розподіляємо пюре з перців по підготовленим гарячим банкам при температурі 90-95 градусів, стерилізуємо.