Рецепт Пюре з болгарського перцю фото

Пюре з болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Боби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пюре з болгарського перцю - прекрасне доповнення до багатьох страв: ви можете використовувати його як в якості гарніру, так і при приготуванні страв або овочевих консервів. Пюре воістину універсально!

Опис приготування:

Пропоную приготувати пюре з болгарського перцю! Зберігатися таке пюре буде довго, а застосування йому знайдеться завжди! Пюре з болгарського перцю можна використовувати при приготуванні супів, додавати в овочеві консерви, Ну і, звичайно, подавати як гарнір до самих різних блюд. Отже, ділюся з вами рецептом приготування пюре з болгарського перцю!

1. Беремо великі, зрілі червоні перці, ретельно їх промиваємо і очищаємо від насіння і плодоніжок.

2. Потім ставимо на вогонь каструлю з водою, доводимо до кипіння. У киплячу воду кладемо перці і варимо хвилин 7.

3. Далі подаємо воді стекти і подрібнюємо перці за допомогою м'ясорубки. М'ясорубкою можна не обмежуватися і протерти подрібнені перці ще й через сито.

4. Отриману масу ставимо на вогонь і варимо приблизно 5 хвилин.

5. Далі розподіляємо пюре з перців по підготовленим гарячим банкам при температурі 90-95 градусів, стерилізуємо.


  • Болгарський перець - За смаком
Пропоную приготувати пюре з болгарського перцю! Зберігатися таке пюре буде довго, а застосування йому знайдеться завжди! Пюре з болгарського перцю можна використовувати при приготуванні супів, додавати в овочеві консерви, Ну і, звичайно, подавати як гарнір до самих різних блюд. Отже, ділюся з вами рецептом приготування пюре з болгарського перцю!

1. Беремо великі, зрілі червоні перці, ретельно їх промиваємо і очищаємо від насіння і плодоніжок.

2. Потім ставимо на вогонь каструлю з водою, доводимо до кипіння. У киплячу воду кладемо перці і варимо хвилин 7.

3. Далі подаємо воді стекти і подрібнюємо перці за допомогою м'ясорубки. М'ясорубкою можна не обмежуватися і протерти подрібнені перці ще й через сито.

4. Отриману масу ставимо на вогонь і варимо приблизно 5 хвилин.

5. Далі розподіляємо пюре з перців по підготовленим гарячим банкам при температурі 90-95 градусів, стерилізуємо.

Схожі рецепти