Голубці з болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо під рукою немає капусти, або не хочеться возитися з поділом її на листочки, тоді можна просто використовувати рецепт приготування голубців з болгарського перцю.
Голубці - вельми вдячна блюдо для експериментів. Варіювати можна не тільки начинку, але і зробити голубці з болгарського перцю в домашніх умовах, наприклад. Виходить ситно, смачно і досить просто.
- М'ясо - 500-600 грам
- Мал - 300 грам
- Болгарський перець - 6-8 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Отже, насамперед необхідно зайнятися підготовкою інгредієнтів. Болгарський перець вимити, відрізати хвостик і акуратно очистити від насіння. Мал залити невеликою кількістю води і відварити до напівготовності, злегка підсолити. Очистити цибулю і помідори.
2. В рецепт приготування голубців з болгарського перцю можна використовувати готовий фарш або пропустити через м'ясорубку вимитий і обсушенний шматочок яловичини або свинини. З'єднати злегка остиглий рис з подрібненою цибулею і фаршем. Посолити і поперчити за смаком. Акуратно нафарширувати отриманою начинкою перці.
3. Другу цибулину нарізати і відправити на сковороду з невеликою кількістю масла. Помідори нарізати і також обсмажити з цибулею пару хвилин.
4. Наповнені начинкою голубці з болгарського перцю в домашніх умовах викласти в каструльку або сотейник.
5. Зверху викласти обсмажені овочі і влити невелику кількість води або бульйону. Підсолити трохи і на середньому вогні гасити до готовності. При бажанні можна додати також трохи сметани або вершків для більш цікавого смаку.