Піццаділья
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва поєднує в собі дві найпопулярніші закуски: піцу і кесаділью. Якщо з'єднати інгредієнти, що для них використовують, то вийде ось така смакота. Розповім, як приготувати «Піццаділью».
В якості основи використовується тортилья, а ось для начинки візьміть улюблені інгредієнти, що кладете в піцу. Обов'язково їжте випічку відразу після приготування, поки вона гаряча і сир тягнеться за кожним шматочком. Оскільки основа вже готова, то процес не займе багато часу.
- Тортілья - 6 штук
- Моцарелла - 285 грам
- Соус для піци - 0, 5 склянки
- Corizo - 185 грам
- Халапеньо - 60 грам
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Braai - За смаком
1. Чоризо обсмажте на розпеченій сковороді, розбиваючи на шматочки. Натріть сир на тертці, наріжте тонкими півкільцями цибулю, а перець тонкими кружечками.
2. Викладіть тортилью на деко, посипте трохи сиром.
3. Викладіть поверх сиру обсмажену чоризо.
4. Знову додайте тонкий шар тертого сиру.
5. Накрийте ще однієї тортилії і змастіть її соусом, додайте трохи сиру.
6. Додайте шар цибулі і перцю, посипте сиром.
7. Запікайте тортилью в розігрітому до 180 градусів духовці кілька хвилин, щоб розплавився сир, подавайте прикрасивши зеленню.