Рецепт Піццаділья фото

Піццаділья
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Моцарелла , Ковбаса
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Ця страва поєднує в собі дві найпопулярніші закуски: піцу і кесаділью. Якщо з'єднати інгредієнти, що для них використовують, то вийде ось така смакота. Розповім, як приготувати «Піццаділью».

Опис приготування:

В якості основи використовується тортилья, а ось для начинки візьміть улюблені інгредієнти, що кладете в піцу. Обов'язково їжте випічку відразу після приготування, поки вона гаряча і сир тягнеться за кожним шматочком. Оскільки основа вже готова, то процес не займе багато часу.

  • Тортілья - 6 штук
  • Моцарелла - 285 грам
  • Соус для піци - 0, 5 склянки
  • Corizo - 185 грам
  • Халапеньо - 60 грам
  • Червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Braai - За смаком
піццаділья - фото крок 1
1. Чоризо обсмажте на розпеченій сковороді, розбиваючи на шматочки. Натріть сир на тертці, наріжте тонкими півкільцями цибулю, а перець тонкими кружечками.
піццаділья - фото крок 2
2. Викладіть тортилью на деко, посипте трохи сиром.
піццаділья - фото крок 3
3. Викладіть поверх сиру обсмажену чоризо.
піццаділья - фото крок 4
4. Знову додайте тонкий шар тертого сиру.
піццаділья - фото крок 5
5. Накрийте ще однієї тортилії і змастіть її соусом, додайте трохи сиру.
піццаділья - фото крок 6
6. Додайте шар цибулі і перцю, посипте сиром.
піццаділья - фото крок 7
7. Запікайте тортилью в розігрітому до 180 градусів духовці кілька хвилин, щоб розплавився сир, подавайте прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти