Пельмені з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування пельменів з оцтом, повинно бути, відомий кожному ще з радянських часів. Я ось пропоную його трохи переробити, щоб заправка не вийшло шкідливої або несмачною. Спробуємо?
Опис приготування:
Звичайно ж, Зараз дуже багато способів зробити пельмені смачними, наприклад, навіть одних покупних соусів зараз роблять безліч! Чому ж тоді я пропоную простий рецепт пельменів з оцтом? Та тому що бабуся у мене як звикла їсти пельмені з оцтом, так і не переконаєш її. Так ось я вирішила бабусі допомогти і зробити її улюблені пельмені менш шкідливими і смачнішими. У мене вийшло! Так що розповім і вам, як зробити пельмені з оцтом по-новому!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 0.5 склянки
- Молоко - 0.5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина - в начинку, половина - в тісто)
- Перець - 0.5 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. Замішуємо тісто. Просіваємо борошно, додамо сіль, яйце і потроху вливаємо воду і молоко. Вимішуємо туге тісто, найкраще - руками. Відправимо поки в холодильник.
2. Тепер змішаємо фарш з подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідної консистенції.
3. Охолоджене тісто розгортаємо в пласт, вирізаємо склянкою однакові кружечки. По центру кожного - трохи фаршу. Zashtipиvaem кінець.
4. Відварюємо в киплячій воді з сіллю, лаврушкой і перцем. Пельмені готові виловлюємо, а тепер з бульйону будемо робити заправку!
5. Отже, до води, в якій варилися пельмені (приблизно стакан), додамо оцет (приблизно 1 ст.Л.), а також гірчицю ( 1 ст.Л.) і зелень. Заливаємо цим соусом пельмені і подаємо!