Рецепт Пельмені з оцтом фото

Пельмені з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування пельменів з оцтом, повинно бути, відомий кожному ще з радянських часів. Я ось пропоную його трохи переробити, щоб заправка не вийшло шкідливої ​​або несмачною. Спробуємо?

Опис приготування:

Звичайно ж, Зараз дуже багато способів зробити пельмені смачними, наприклад, навіть одних покупних соусів зараз роблять безліч! Чому ж тоді я пропоную простий рецепт пельменів з оцтом? Та тому що бабуся у мене як звикла їсти пельмені з оцтом, так і не переконаєш її. Так ось я вирішила бабусі допомогти і зробити її улюблені пельмені менш шкідливими і смачнішими. У мене вийшло! Так що розповім і вам, як зробити пельмені з оцтом по-новому!

  • Борошно - 3 склянки
  • Вода - 0.5 склянки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (половина - в начинку, половина - в тісто)
  • Перець - 0.5 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
пельмені з оцтом - фото крок 1
1. Замішуємо тісто. Просіваємо борошно, додамо сіль, яйце і потроху вливаємо воду і молоко. Вимішуємо туге тісто, найкраще - руками. Відправимо поки в холодильник.
пельмені з оцтом - фото крок 2
2. Тепер змішаємо фарш з подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідної консистенції.
пельмені з оцтом - фото крок 3
3. Охолоджене тісто розгортаємо в пласт, вирізаємо склянкою однакові кружечки. По центру кожного - трохи фаршу. Zashtipиvaem кінець.
пельмені з оцтом - фото крок 4
4. Відварюємо в киплячій воді з сіллю, лаврушкой і перцем. Пельмені готові виловлюємо, а тепер з бульйону будемо робити заправку!
пельмені з оцтом - фото крок 5
5. Отже, до води, в якій варилися пельмені (приблизно стакан), додамо оцет (приблизно 1 ст.Л.), а також гірчицю ( 1 ст.Л.) і зелень. Заливаємо цим соусом пельмені і подаємо!

Схожі рецепти