Пельмені з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пельменів з оцтом, повинно бути, відомий кожному ще з радянських часів. Я ось пропоную його трохи переробити, щоб заправка не вийшло шкідливої або несмачною. Спробуємо?
Звичайно ж, Зараз дуже багато способів зробити пельмені смачними, наприклад, навіть одних покупних соусів зараз роблять безліч! Чому ж тоді я пропоную простий рецепт пельменів з оцтом? Та тому що бабуся у мене як звикла їсти пельмені з оцтом, так і не переконаєш її. Так ось я вирішила бабусі допомогти і зробити її улюблені пельмені менш шкідливими і смачнішими. У мене вийшло! Так що розповім і вам, як зробити пельмені з оцтом по-новому!
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 0.5 склянки
- Молоко - 0.5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (половина - в начинку, половина - в тісто)
- Перець - 0.5 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
1. Замішуємо тісто. Просіваємо борошно, додамо сіль, яйце і потроху вливаємо воду і молоко. Вимішуємо туге тісто, найкраще - руками. Відправимо поки в холодильник.
2. Тепер змішаємо фарш з подрібненою цибулею, сіллю і перцем. Вимішуємо до однорідної консистенції.
3. Охолоджене тісто розгортаємо в пласт, вирізаємо склянкою однакові кружечки. По центру кожного - трохи фаршу. Zashtipиvaem кінець.
4. Відварюємо в киплячій воді з сіллю, лаврушкой і перцем. Пельмені готові виловлюємо, а тепер з бульйону будемо робити заправку!
5. Отже, до води, в якій варилися пельмені (приблизно стакан), додамо оцет (приблизно 1 ст.Л.), а також гірчицю ( 1 ст.Л.) і зелень. Заливаємо цим соусом пельмені і подаємо!