Рецепт Паста з креветками в вершково-часниковому соусі фото

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжний і ароматний соус з часнику і вершків добре поєднується зі смаком креветок. Приготуйте його і подайте з відвареної італійської пастою - захват домочадців гарантований.

Опис приготування:

Ароматне і смачна страва. Обсмажте часник в олії, потім видаліть його зі сковороди. Потім в часниковому маслі обсмажте креветки і приберіть їх з інший посуд. А на сковороду влийте вершки, додайте сіль і базилік і проваріть на слабкому вогні до загусання. Далі додайте в соус креветки і трохи прогрійте. Готову пасту розкладіть по порціях, посипте свіжою зеленню, полийте соусом і викладіть креветки і подавайте на стіл. Смачного!

  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Креветки - 600 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Масло рослинне - За смаком
  • Базилік сушений - 1 щіпка
  • Сіль, зелень - За смаком
паста з креветками в вершково-часниковому соусі - фото крок 1
Відваріть пасту відповідно до інструкції на пачці.
паста з креветками в вершково-часниковому соусі - фото крок 2
Часник обсмажити на оливковій олії, потім видаліть його зі сковороди. Нам потрібно тільки часникове масло.
паста з креветками в вершково-часниковому соусі - фото крок 3
Викладіть очищені креветки і обсмажте їх протягом 2 хвилин. Потім викладіть їх в окремий посуд.
паста з креветками в вершково-часниковому соусі - фото крок 4
А на сковороду влийте вершки, додайте сіль і базилік і проваріть на слабкому вогні до загусання. Далі додайте в соус креветки і трохи прогрійте. Готову пасту розкладіть по порціях, посипте свіжою зеленню, полийте соусом і викладіть креветки і подавайте на стіл.

Схожі рецепти