Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і ароматний соус з часнику і вершків добре поєднується зі смаком креветок. Приготуйте його і подайте з відвареної італійської пастою - захват домочадців гарантований.
Ароматне і смачна страва. Обсмажте часник в олії, потім видаліть його зі сковороди. Потім в часниковому маслі обсмажте креветки і приберіть їх з інший посуд. А на сковороду влийте вершки, додайте сіль і базилік і проваріть на слабкому вогні до загусання. Далі додайте в соус креветки і трохи прогрійте. Готову пасту розкладіть по порціях, посипте свіжою зеленню, полийте соусом і викладіть креветки і подавайте на стіл. Смачного!
- Макаронні вироби - 450 грам
- Креветки - 600 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Базилік сушений - 1 щіпка
- Сіль, зелень - За смаком
Відваріть пасту відповідно до інструкції на пачці.
Часник обсмажити на оливковій олії, потім видаліть його зі сковороди. Нам потрібно тільки часникове масло.
Викладіть очищені креветки і обсмажте їх протягом 2 хвилин. Потім викладіть їх в окремий посуд.
А на сковороду влийте вершки, додайте сіль і базилік і проваріть на слабкому вогні до загусання. Далі додайте в соус креветки і трохи прогрійте. Готову пасту розкладіть по порціях, посипте свіжою зеленню, полийте соусом і викладіть креветки і подавайте на стіл.