Курка в вершково-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування курки в вершково-часниковому соусі якраз той випадок, коли в страві ідеально поєднуються всі інгредієнти, завдяки чому м'ясо стає неймовірно ніжним і ароматним.
Дорогі любителі і цінителі страв з курки, цей рецепт спеціально для вас, так як тут ви дізнаєтеся, як приготувати неймовірно смачну курку в вершково-часниковому соусі. Зробити це блюдо досить просто, але ось смак у нього виходить дуже вишуканий, тому така курочка підійде не тільки для вечері в колі сім'ї, але і для святкового обіду, я думаю, гості не зможуть відязикати собі в задоволенні спробувати це ніжне мяско. Так що якщо вам цікаво, як дуже легко і з мінімальними витратами сил і часу приготувати соковиту і ароматну курку, то в цьому рецепті курки в вершково-часниковому соусі з фото ви дізнаєтеся про це.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Вершки 30-35% - 250 мілілітрів
- Часник - 4-6 зубчиків
- Зелень свіжа - 70 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку промиваємо філе і висушуємо його за допомогою паперових рушників. Потім розрізаємо його на кілька порційних шматочків і кожен трохи відбиваємо. Натираємо м'ясо перцем і сіллю і викладаємо у форму для запікання.
У глибоку миску наливаємо вершки і додаємо до них подрібнений часник. Кількість часнику можете регулювати залежно від своїх уподобань, я ось люблю, щоб його було багато.
Свіжу зелень нарізаємо дрібно і так само викладаємо в миску з вершками, перемішуємо все. Соус можна трохи посолити і поперчити, але не забувайте, що курку ви вже теж солили і перчили.
Заливаємо приготованим соусом філе і накриваємо форму кришкою або загортаємо фольгою. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку і готуємо 45-50 хвилин, для а 10 хвилин до готовності відкриваємо кришку, щоб курочка підрум'янилася. Готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром, смачного.