Мідії у вершково-часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ось вже дійсно справжній кулінарний шедевр для справжніх гурманів, який ми, втім, з легкістю приготуємо у себе вдома. Скажу вам чесно, кращого варіанту для романтичного вечора годі й шукати.
Неймовірно смачне, вишукане і оригінальне блюдо сьогодні я хочу запропонувати вам в цьому рецепті приготування мідій в вершково-часниковому соусі. Як виявилося, не тільки в ресторанах можна спробувати різні делікатеси з морепродуктів, але навіть вдома без всяких спеціальних навичок можна зробити відмінне блюдо як у кращих шеф-кухарів світу. Звичайно, кожен день таке їсти не будеш, а ось влаштувати маленьке свято для своєї другої половинки, це завжди можна, адже всі необхідні інгредієнти спокійно можна знайти в магазині. Тому давайте зробимо приємно собі і своїм коханим, а я розповім вам, як приготувати мідії в вершково-часниковому соусі в домашніх умовах.
- Мідії в раковинах - 22-25 штук (тут "королівські гіганти" )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4-5 зубчиків
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вино біле сухе - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 45 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, сушена зелень )
- Сіль - За смаком