Пальчики зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пальчики зі свинини - це маленькі м'ясні рулетики з начинкою з сала, часнику, цибуля і зелений. Пальчики запікаються в духовці, виходять апетитними, хрусткими і дуже смачними! Спробуйте!
Поділюся простим способом, як зробити пальчики зі свинини. Начинка для цієї страви готується зі свіжого сала, змішаного з часником, цибулею і зеленню. Спершу пальчика злегка обсмажують, а потім запікаються в духовці до готовності. На гарнір підійде картопля пюре або рис. Гарного дня!
- Свинина - 400 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сало свіже - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник - 8 зубчиків
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
- Петрушка - За смаком
- Кріп - За смаком

Поріжте м'якоть свинини тонкими пластинами, ретельно відбийте. Присипте м'ясо перцем.

Видаляємо з сала шкірку і нарізаємо дрібними кубиками, якомога дрібніше.

Дуже дрібно нарізаємо часник і цибулю, додаємо до сала.

Подрібнюємо всю зелень і додаємо до сала, цибулі і часнику. Ретельно перемішуємо, начинка готова!

Розкладіть свинину на дощечці, на кожен шматочок кладемо по 2 ç.l. Начинки.

Звертаємо м'ясо рулетиками, кріпимо за допомогою зубочисток.

Виходить приблизно 10-12 пальчиків.

Розігрійте в сковороді олію і обсмажте пальчики з усіх боків, до легкої золотистої.

Перекладаємо пальчики в форму для запікання і поливаємо маслом, на якому вони раніше смажилися. Накриваємо їх фольгою і запікаємо в духовці 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!