Пальчики з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати пальчики з варенням - просто і смачне печиво? Виконайте прості вказівки з рецепті - і побалуйте себе солодкою випічкою без особливих зусиль. Все дуже просто!
За бажанням остиглі пальчики можна присипати цукровою пудрою і лимонною цедрою.
Це печиво дуже смачно їсти з теплим молоком. Його люблять і дорослі, і дітки. І ви спробуйте обов'язково!
- Вершкове масло - 120 грам (м'яке)
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Варення - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Ванільний цукор - За смаком

Для початку потрібно змішати розм'якшене вершкове масло з цукровим піском. Цю масу необхідно добре збити. Після цього додайте яйце і ванільний цукор. Окремо змішайте борошно і розпушувач, а потім з'єднайте це з іншими інгредієнтами тесту і додайте лимонну цедру. Все добре перемішайте.

Тепер тісто розділіть на дві однакові частини. Кожен частину розкачати качалкою в прямокутник. Якщо тісто трохи пристає до качалці або столу, присипте його борошном. На один прямокутник рясно намажте варення. Я вибрала малинове. Ви можете брати будь на свій смак.

Тепер накрийте пласт з варенням другим шаром тіста. Будьте уважні, не поєднати краю. Надішліть цей сендвіч в морозильну камеру на годину. Потім обріжте нерівні краї і наріжте тісто на вузькі палички.

Пальчики відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання - близько 20 хвилин. Потреб дочекатися, поки пальчики з варенням придбають світло-коричневий відтінку.