Рецепт Овочі в клярі фото

Овочі в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Борошно , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У клярі можна приготувати практично будь-які овочі. У мене сьогодні є в запасі кольорова капуста і невеликий кабачок. Також можна взяти морква, солодкий перець, цибуля, морква - все що забажаєте.

Опис приготування:

Овочі непогано виходять в клярі. Приготуйте його з борошна, води і спецій. Занурте в кляр шматочки овочів і обсмажте на олії в розігрітій сковороді до готовності. Дайте стекти зайвому маслу, виклавши овочі в клярі на серветку, а потім подавайте на стіл. Посипавши подрібненою зеленню. Смачного!

  • Борошно - 250 грам
  • Овочі - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Зелень - За смаком
овочі в клярі - фото крок 1
Борошно змішайте зі спеціями, сіллю і водою, добре розмішайте.
овочі в клярі - фото крок 2
Овочі помийте, кабачок очистіть і поріжте кружечками, а капусту розберіть на суцвіття. Овочі можна трохи посолити.
овочі в клярі - фото крок 3
Занурте їх в кляр
овочі в клярі - фото крок 4
І обсмажте на розігрітій сковороді.
овочі в клярі - фото крок 5
Дайте стекти зайвому маслу, виклавши овочі в клярі на серветку, а потім подавайте на стіл. Посипавши подрібненою зеленню.

Схожі рецепти