Смажені овочі з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вишуканої страви з рису і овочів, яке з першої спроби стане вашим коронною стравою.
Рис з овочами - що, здавалося б, може бути звичніше. Однак в даному рецепті ви знайдете кілька чудових інгредієнтів, які перетворять звичне поєднання продуктів в справжній кулінарний хіт.
- Овочевого бульйону - 5, 5 склянки
- Довгого білого рису - 3/4 склянки
- Маргарину - 1 Ст. Ложка
- Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
- Горіхового масла - 2 Ст. Ложки
- Спаржі - 250 грам
- Паприка - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Грибів - 2 склянки
- Кореня імбиру - 2 чайних ложки
- Часнику - 1 Чайна ложка
- Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
- Масла кунжуту - 1 Ст. Ложка
1. Прогріти духовку до температури 175-180 градусів Цельсія і приготувати жароміцних каструлю.
2. У каструлі змішати бульйон, рис і маргарин. Накрити кришку і закип'ятити на сильному вогні. Відразу після цього прикрутити вогонь до мінімуму і томити ще 15 хвилин, поки вся рідина не вбереться.
3. Насіння кунжуту спекти в духовці протягом 5-6 хвилин або до того моменту, коли вони придбають золотистий відтінок.
4. У той же час в дрібній сковорідці на середньому вогні загострити горіхове масло. Кинути туди спаржу, порізану на 2-25, см відрізки, порізаний червоний перець, цибуля, гриби, імбир і часник. Смажити, помішуючи, 4-5 хвилин, поки всі овочі не стануть ніжними і хрусткими.
5. Додати в сковорідку соєвий соус і смажити ще близько хвилини. Зняти з вогню, заправити насінням і маслом кунжуту. Подавати готові овочі на рисі.