Рецепт Смажені овочі з рисом фото

Смажені овочі з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування вишуканої страви з рису і овочів, яке з першої спроби стане вашим коронною стравою.

Опис приготування:

Рис з овочами - що, здавалося б, може бути звичніше. Однак в даному рецепті ви знайдете кілька чудових інгредієнтів, які перетворять звичне поєднання продуктів в справжній кулінарний хіт.

  • Овочевого бульйону - 5, 5 склянки
  • Довгого білого рису - 3/4 склянки
  • Маргарину - 1 Ст. Ложка
  • Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
  • Горіхового масла - 2 Ст. Ложки
  • Спаржі - 250 грам
  • Паприка - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Грибів - 2 склянки
  • Кореня імбиру - 2 чайних ложки
  • Часнику - 1 Чайна ложка
  • Соєвого соусу - 3 Ст. Ложки
  • Масла кунжуту - 1 Ст. Ложка
смажені овочі з рисом - фото крок 1
1. Прогріти духовку до температури 175-180 градусів Цельсія і приготувати жароміцних каструлю.
смажені овочі з рисом - фото крок 2
2. У каструлі змішати бульйон, рис і маргарин. Накрити кришку і закип'ятити на сильному вогні. Відразу після цього прикрутити вогонь до мінімуму і томити ще 15 хвилин, поки вся рідина не вбереться.
смажені овочі з рисом - фото крок 3
3. Насіння кунжуту спекти в духовці протягом 5-6 хвилин або до того моменту, коли вони придбають золотистий відтінок.
смажені овочі з рисом - фото крок 4
4. У той же час в дрібній сковорідці на середньому вогні загострити горіхове масло. Кинути туди спаржу, порізану на 2-25, см відрізки, порізаний червоний перець, цибуля, гриби, імбир і часник. Смажити, помішуючи, 4-5 хвилин, поки всі овочі не стануть ніжними і хрусткими.
смажені овочі з рисом - фото крок 5
5. Додати в сковорідку соєвий соус і смажити ще близько хвилини. Зняти з вогню, заправити насінням і маслом кунжуту. Подавати готові овочі на рисі.

Схожі рецепти