Рецепт Смажені овочі фото

Смажені овочі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Бобові , Морква , Чилі , Брокколі , Горох
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Майже кожен з нас знає, як приготувати смажені овочі. Але у кожного напевно є свої улюблені інгредієнти для цієї страви, а також свої секрети в приправах та добавках. Я покажу один з варіантів.

Опис приготування:

Ось і я теж хочу поділитися з вами своїм варіантом. Основою буде капуста з томатною заправкою, у вигляді лечо, кетчупу і помідор. Таке блюдо складе компанію котлет, смаженого м'яса і риби. Начебто гарнір дуже простий, але результат виходить універсальним і дуже смачним.

  • Білокачанна капуста - 0, 5 штуки (середнього розміру)
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 4 штуки (гілочки)
  • Фенхель - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Горох стручками - 150 грам
  • Кетчуп - 150 мілілітрів
  • Лечо - 500 мілілітрів
  • Охра - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чилі - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
смажені овочі - фото крок 1
Капусту відваріть до готовності. Потім обсмажте її на маслі з горохом, фенхелем, морквою, охрою і селерою. Все наріжте великими шматками.
смажені овочі - фото крок 2
На сковороді підігрійте кетчуп з перцем чилі і сіллю. Додайте трохи водички. Прокип'ятіть суміш 5 хвилин.
смажені овочі - фото крок 3
Коли вода майже википить, додайте нарізані дрібно помідори. Потім внесіть всі обсмажені овочі.
смажені овочі - фото крок 4
Смажте блюдо ще 5 хвилин. В кінці додайте петрушку. Приправити сіллю і виробляють спустошеною. Смачного!

Схожі рецепти