Смажені овочі
(покроковий рецепт з фото)
Майже кожен з нас знає, як приготувати смажені овочі. Але у кожного напевно є свої улюблені інгредієнти для цієї страви, а також свої секрети в приправах та добавках. Я покажу один з варіантів.
Ось і я теж хочу поділитися з вами своїм варіантом. Основою буде капуста з томатною заправкою, у вигляді лечо, кетчупу і помідор. Таке блюдо складе компанію котлет, смаженого м'яса і риби. Начебто гарнір дуже простий, але результат виходить універсальним і дуже смачним.
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки (середнього розміру)
- Морква - 1 штука
- Селера - 4 штуки (гілочки)
- Фенхель - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Горох стручками - 150 грам
- Кетчуп - 150 мілілітрів
- Лечо - 500 мілілітрів
- Охра - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чилі - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
Капусту відваріть до готовності. Потім обсмажте її на маслі з горохом, фенхелем, морквою, охрою і селерою. Все наріжте великими шматками.
На сковороді підігрійте кетчуп з перцем чилі і сіллю. Додайте трохи водички. Прокип'ятіть суміш 5 хвилин.
Коли вода майже википить, додайте нарізані дрібно помідори. Потім внесіть всі обсмажені овочі.
Смажте блюдо ще 5 хвилин. В кінці додайте петрушку. Приправити сіллю і виробляють спустошеною. Смачного!