Рецепт Овочеве рагу з грибами фото

Овочеве рагу з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Дуже смачне, незвичайне рагу!

Опис приготування:

Брюссельську капусту варимо 10 хвилин, відкидаємо на сито, а відваром заливаємо гриби і варимо їх до готовності і відкидаємо теж на сито…

Цвітну капусту поділяємо на суцвіття і обсмажуємо на будь-якій рослинній олії хвилин 10..Затем посолити, поперчити, додати тертий на дрібній тертці часник, дрібно посічену зелень, залити склянкою окропу і тушкувати хвилин 10 на невеликому вогні…

Тим часом, цибулину нашаткувати дрібно, морквину натерти крупно на тертці і обсмажити їх на рослинній олії…

Всі продукти (брюссельську капусту, гриби, морквяно-цибульну суміш) додаємо до цвітній капусті і помішуючи млоїмо хвилин 5-ть…

Використовую як самостійне блюдо або подаю з запеченою картоплею.

Смачного!


  • Брюссельська капуста - 400 грам (заморозка)
  • Кольорова капуста - 1/2 частини(Пол качана)
  • Свіжі печериці (або інші) - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Кріп, петрушка - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
Брюссельську капусту варимо 10 хвилин, відкидаємо на сито, а відваром заливаємо гриби і варимо їх до готовності і відкидаємо теж на сито…

Цвітну капусту поділяємо на суцвіття і обсмажуємо на будь-якій рослинній олії хвилин 10..Затем посолити, поперчити, додати тертий на дрібній тертці часник, дрібно посічену зелень, залити склянкою окропу і тушкувати хвилин 10 на невеликому вогні…

Тим часом, цибулину нашаткувати дрібно, морквину натерти крупно на тертці і обсмажити їх на рослинній олії…

Всі продукти (брюссельську капусту, гриби, морквяно-цибульну суміш) додаємо до цвітній капусті і помішуючи млоїмо хвилин 5-ть…

Використовую як самостійне блюдо або подаю з запеченою картоплею.

Смачного!

Схожі рецепти