Овочеве рагу з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне, незвичайне рагу!
Брюссельську капусту варимо 10 хвилин, відкидаємо на сито, а відваром заливаємо гриби і варимо їх до готовності і відкидаємо теж на сито…
Цвітну капусту поділяємо на суцвіття і обсмажуємо на будь-якій рослинній олії хвилин 10..Затем посолити, поперчити, додати тертий на дрібній тертці часник, дрібно посічену зелень, залити склянкою окропу і тушкувати хвилин 10 на невеликому вогні…
Тим часом, цибулину нашаткувати дрібно, морквину натерти крупно на тертці і обсмажити їх на рослинній олії…
Всі продукти (брюссельську капусту, гриби, морквяно-цибульну суміш) додаємо до цвітній капусті і помішуючи млоїмо хвилин 5-ть…
Використовую як самостійне блюдо або подаю з запеченою картоплею.
Смачного!
- Брюссельська капуста - 400 грам (заморозка)
- Кольорова капуста - 1/2 частини(Пол качана)
- Свіжі печериці (або інші) - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кріп, петрушка - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
Цвітну капусту поділяємо на суцвіття і обсмажуємо на будь-якій рослинній олії хвилин 10..Затем посолити, поперчити, додати тертий на дрібній тертці часник, дрібно посічену зелень, залити склянкою окропу і тушкувати хвилин 10 на невеликому вогні…
Тим часом, цибулину нашаткувати дрібно, морквину натерти крупно на тертці і обсмажити їх на рослинній олії…
Всі продукти (брюссельську капусту, гриби, морквяно-цибульну суміш) додаємо до цвітній капусті і помішуючи млоїмо хвилин 5-ть…
Використовую як самостійне блюдо або подаю з запеченою картоплею.
Смачного!