Рецепт Овочеве рагу з грибами і мідіями фото

Овочеве рагу з грибами і мідіями
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти , Гриби
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Трошки імпровізації і може вийде така смакота. А головне корисна, багато вітамінів і білка.

Опис приготування:

Цибулю нарізати, злегка пасерувати на рослинній олії. Печериці нарізати пластинками і додати до цибулі, обсмажити до випарювання всієї рідини. Помідори нарізати кубиками і додати до грибів і цибулі, трохи загасити. Додати заморожену стручкову квасолю, перемішати. Гасити на середньому вогні до готовності квасолі. В цей час дрібно нарізати часник, змішати його з борошном, додати до них мідії, перемішати. Обсмажити на рослинному маслі невеликими порціями (недовго, буквально 5 хвилин). Додати мідії до грибів і овочів, трохи прогріти.

  • Печериць - 300 грам
  • Мідій - 250-300 грам (якщо заморожені то попередньо розморозити )
  • Цибулину - 1 штука
  • Часнику - 3-5 зубчиків (це залежить хто як любить часник )
  • Помідор - 2-3 штук
  • Стручковой фасоли - 200 грам (замороженої )
  • Борошна - 2-3 Ст. Ложок
Цибулю нарізати, злегка пасерувати на рослинній олії. Печериці нарізати пластинками і додати до цибулі, обсмажити до випарювання всієї рідини. Помідори нарізати кубиками і додати до грибів і цибулі, трохи загасити. Додати заморожену стручкову квасолю, перемішати. Гасити на середньому вогні до готовності квасолі. В цей час дрібно нарізати часник, змішати його з борошном, додати до них мідії, перемішати. Обсмажити на рослинному маслі невеликими порціями (недовго, буквально 5 хвилин). Додати мідії до грибів і овочів, трохи прогріти.

Схожі рецепти