Рецепт Морсільо фото

Морсільо
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
М'ясо , Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відмінний варіант для закуски, фуршету, та й згодиться для багатьох інших страв - іспанська кров'янка або рецепт приготування Морсільо.

Опис приготування:

Рецептів кровянок є безліч: в кожній країні готують її так чи інакше. Ось і в Іспанії своя рецептура - називається у них така ковбаса Морсільо. У різних регіонах свої особливості готування. Для приготування Морсільо кров можна брати яловичу або свинячу, у мене була яловича. Кишки постарайтеся купити готові до вживання, а то мороки буде з замочуванням і чищенням надто багато.

  • Кров - 1, 5 L
  • Мал - 1 кілограм
  • Сало - 400-600 грам
  • Цибуля - 4-6 штук
  • Прянощі - 4-5 Ст. Ложок
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
морсільо - фото крок 1
Відваріть рис з сіллю і перцем, дрібно порізаним обсмаженою цибулею і беконом. Потім в кашу додаємо кров і трави (майоран і душа).
морсільо - фото крок 2
Перевірте цілісність кишки.
морсільо - фото крок 3
Починаємо кишку набивати.
морсільо - фото крок 4
Набиваємо не туго, перев'язуємо ниткою.
морсільо - фото крок 5
Ось такі ковбаски.
морсільо - фото крок 6
Перед варінням проколіть ковбаски. Варимо 10 хвилин в солоній воді, поки вони не стануть тугими.
морсільо - фото крок 7
Ось і готова наша Морс! Насолоджуємося ковбасою і приємного апетиту!

Схожі рецепти