Молодий шпинат
(покроковий рецепт з фото)
Тут я збираюся вам показати, як приготувати молоду шпинат. Це буде відмінний гарнір для м'ясних і рибних страв. А ще такий шпинат можна додати до відварною макаронів і рису, якщо не їсте м'ясо.
Такий шпинат готуватися в лічені хвилини. Молоді листочки дуже ніжні, тому не включайте великий вогонь, щоб не спалити шпинат.
За бажанням при подачі можете посипати страву тертим пармезаном.
Швидко і смачно!
- Шпинат - 400 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
Спершу на олії обсмажте порізаний часничок до золотистого кольору.
Шпинат промийте, обсушити і викладіть до часнику. Протягом хвилини перемішайте пару раз.
Накрийте сковороду кришкою і готуйте 2 хвилини. За цей час шпинат повністю осяде.
Зніміть кришку і випарити всю рідину, додайте трохи солі і перемішайте.