Рецепт Молодий шпинат фото

Молодий шпинат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Часник , Шпинат
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Тут я збираюся вам показати, як приготувати молоду шпинат. Це буде відмінний гарнір для м'ясних і рибних страв. А ще такий шпинат можна додати до відварною макаронів і рису, якщо не їсте м'ясо.

Опис приготування:

Такий шпинат готуватися в лічені хвилини. Молоді листочки дуже ніжні, тому не включайте великий вогонь, щоб не спалити шпинат.

За бажанням при подачі можете посипати страву тертим пармезаном.

Швидко і смачно!

  • Шпинат - 400 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
молодий шпинат - фото крок 1
Спершу на олії обсмажте порізаний часничок до золотистого кольору.
молодий шпинат - фото крок 2
Шпинат промийте, обсушити і викладіть до часнику. Протягом хвилини перемішайте пару раз.
молодий шпинат - фото крок 3
Накрийте сковороду кришкою і готуйте 2 хвилини. За цей час шпинат повністю осяде.
молодий шпинат - фото крок 4
Зніміть кришку і випарити всю рідину, додайте трохи солі і перемішайте.

Схожі рецепти