Їжте хори його молодий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви все ще боїтеся сложнопроізносімих назв іноземної кухні, перестаньте! Цей простий рецепт Ям Хор Му Янг вам доведе, що чужа кухня буває легкої, ситної і смачної! ніяких надмірностей!
Хочу вам розповісти, як приготувати Ям Хор Му Янг. Ця страва сподобається всім любителям яскравих смакових соучетаній, східній кухні і усіляких цікавих новинок на своєму столі. Тайська кухня - дуже ситна, смачна і цікава, так що і це блюдо вам обов'язково має сподобатися! Подавайте його з рисом і смаженим яйцем - це традиція. Бажаю удачі!
- Свинина - 300 грам
- Часник - 4 зубчики
- Перець чилі - 2 штуки
- Цибуля зелена - 0.3 пучка
- Базилік - 0.5 пучка
- Олія кунжутна - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 0.5 чайних ложки
1. У сковороді обсмажити на кунжутному маслі перець чилі, потім додамо свинину, 2 зубчики часнику, соєвий соус, мед і цукор. Обсмажити до готовності м'яса на сильному вогні.
2. Окремо наріжемо залишився часник, базилік і цибулю. У сковороді змішаємо їх разом з м'ясною сумішшю і обсмажити ще 2-3 хвилини.
3. От і все! Кличте всіх до столу!