Маринад для карбонату
(покроковий рецепт з фото)
Любителі м'яса напевно часто експериментують з підбором маринаду для своїх кулінарних шедеврів. Такий маринад для карбонату підійде для будь-якого виду м'яса, в тому числі і для шашлику.
Стейк, шашлик, м'ясо на грилі, крильця і так далі - для будь-якої страви з м'яса підійде даний маринад. Особливо смачним виходить цей маринад для карбонату: він не тільки розм'якшує тканини м'яса, але і робить його дивно смачним. Спробуйте обов'язково!
- Вершкове масло - 200 грам
- Лимонний сік - 20 грам
- Мінеральна вода - 50 грам
- Трави, сіль і спеції - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
1. Насамперед ми розтоплюємо вершкове масло, даємо йому трохи охолонути.
2. Додаємо чорний перець і спеції за смаком, а також видавлюємо лимонний сік.
3. Додаємо мінеральну воду, перемішуємо як слід маринад.
4. Можна додати сухий або свежевидавленний часник або червоний перець. Додавайте їх на свій смак.
5. Відправляємо м'ясо в маринад, кладемо до нього очищений і нарізаний довільно цибулю. Я його люблю нарізати четвертькольцами.
6. Ми залишаємо наше м'ясо в маринаді мінімум на одну годину, а краще - години на 4. Так воно більше просочиться і при готуванні буде найбільш м'яким і ароматним.