Рецепт Маринад для карбонату фото

Маринад для карбонату
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси , Маринади
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любителі м'яса напевно часто експериментують з підбором маринаду для своїх кулінарних шедеврів. Такий маринад для карбонату підійде для будь-якого виду м'яса, в тому числі і для шашлику.

Опис приготування:

Стейк, шашлик, м'ясо на грилі, крильця і ​​так далі - для будь-якої страви з м'яса підійде даний маринад. Особливо смачним виходить цей маринад для карбонату: він не тільки розм'якшує тканини м'яса, але і робить його дивно смачним. Спробуйте обов'язково!

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Лимонний сік - 20 грам
  • Мінеральна вода - 50 грам
  • Трави, сіль і спеції - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
маринад для карбонату - фото крок 1
1. Насамперед ми розтоплюємо вершкове масло, даємо йому трохи охолонути.
маринад для карбонату - фото крок 2
2. Додаємо чорний перець і спеції за смаком, а також видавлюємо лимонний сік.
маринад для карбонату - фото крок 3
3. Додаємо мінеральну воду, перемішуємо як слід маринад.
маринад для карбонату - фото крок 4
4. Можна додати сухий або свежевидавленний часник або червоний перець. Додавайте їх на свій смак.
маринад для карбонату - фото крок 5
5. Відправляємо м'ясо в маринад, кладемо до нього очищений і нарізаний довільно цибулю. Я його люблю нарізати четвертькольцами.
маринад для карбонату - фото крок 6
6. Ми залишаємо наше м'ясо в маринаді мінімум на одну годину, а краще - години на 4. Так воно більше просочиться і при готуванні буде найбільш м'яким і ароматним.

Схожі рецепти