Рецепт Соковитий шашлик з карбонату фото

Соковитий шашлик з карбонату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Низькокалорійні
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Якщо ви не любите жирне м'ясо, тоді обов'язково спробуйте приготувати соковитий шашлик з карбонату свинини. Завдяки маринаду, він виходить дуже м'яким і неймовірно смачним. Всім рекомендую!

Опис приготування:

Незважаючи на те, що класикою свинячого шашлику вважається ошийок, варіант з карбонатом може бути не гірше! Трохи оцту в маринаді додає м'ясу пікантність і м'якість. Найкраще витримати шашлик в маринаді ніч, але мінімально вистачить і 3-4 годин.

  • Карбонат - 1 кілограм
  • Цибулина - 2 штуки
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки (приблизно)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 1
М'ясо вимийте і висушіть, підготуйте всі інгредієнти для маринаду.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 2
Наріжте м'ясо середніми шматочками і викладіть в зручний контейнер.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 3
Додайте сіль і перець за смаком.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 4
Очистіть і наріжте цибулю.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 5
Влийте оцет.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 6
Додайте воду. Все як слід перемішайте і залиште маринуватися.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 7
М'ясо на шампурах викладіть на мангал.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 8
Смажте до готовності.
соковитий шашлик з карбонату - фото крок 9
Смачний і соковитий шашлик з карбонату готовий. Смачного!

Схожі рецепти