Соковитий шашлик з карбонату
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не любите жирне м'ясо, тоді обов'язково спробуйте приготувати соковитий шашлик з карбонату свинини. Завдяки маринаду, він виходить дуже м'яким і неймовірно смачним. Всім рекомендую!
Незважаючи на те, що класикою свинячого шашлику вважається ошийок, варіант з карбонатом може бути не гірше! Трохи оцту в маринаді додає м'ясу пікантність і м'якість. Найкраще витримати шашлик в маринаді ніч, але мінімально вистачить і 3-4 годин.
- Карбонат - 1 кілограм
- Цибулина - 2 штуки
- Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки (приблизно)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо вимийте і висушіть, підготуйте всі інгредієнти для маринаду.
Наріжте м'ясо середніми шматочками і викладіть в зручний контейнер.
Додайте сіль і перець за смаком.
Очистіть і наріжте цибулю.
Влийте оцет.
Додайте воду. Все як слід перемішайте і залиште маринуватися.
М'ясо на шампурах викладіть на мангал.
Смажте до готовності.
Смачний і соковитий шашлик з карбонату готовий. Смачного!