Шашлик з карбонату свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати шашлик з карбонату свинини без попереднього маринування! Нам тільки потрібна чарівна вода! Завдяки саме їй ми отримаємо неймовірно соковитий, ароматний і апетитний шашлик.
Смачний і соковитий шашлик можна приготувати не тільки з шиї. Хочу вам розповісти, як приготувати шашлик з карбонату свинини. Все настільки легко і просто, а результат перевершує всі очікування.
- Свинячий карбонат - 1 кілограм
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Гвоздика - 15 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець гострий - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Перець духмяний - 10 штук
- Перець горошком - 10 штук
- Оцет - 50 мілілітрів
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Приготуємо нашу чарівну воду, якої ми будемо поливати шашлик. Перець запашний і перець горошком потовчемо в ступці. З'єднайте перці, гвоздику, поламаний лавровий лист, воду, олія, оцет, сіль, цукор. Цибулю і часник наріжте довільно.
Добре перемішайте. Поставте відстоюватися мінімум на 3 годину.
М'ясо наріжте шматочками-медальйонами.
Наша вода приготувалася.
Процідіть і вилийте воду в пляшку. У кришечці зробіть кілька дірочок.
М'ясо нанизати на шампури. Викладіть на мангал над вугіллям.
Періодично м'ясо поливайте водою. Якщо від вугілля сильний жар, можете поливати прямо на мангалі.
Повертайте шампура, щоб м'ясо готувалося з усіх боків.
Зробіть насічки на м'ясі, полийте водою і смажте до готовності.
Шашлик подавайте з замаринованим цибулею з зеленню.
Наш шашлик з карбонату свинини готовий. Смачного!