Рецепт Бажання з карбонату фото

Бажання з карбонату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю

Знайти якісні м'ясні продукти в магазині іноді дуже важко, а ось приготувати смачну буженину у себе вдома зовсім просто, ділюся рецептом, така буженина прикрасить будь-який стіл. Спробуйте!

Приготувати домашню буженину дуже просто, способів багато і це один з них. Дотримуйтесь покрокової рецептурою і результат вас точно не розчарує.

  • Свинячий карбонат - 1 кілограм
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Ялівцеві ягоди - 10 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухі італійські трави - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 2 грами
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Сіль - 15 грам
бажання з карбонату - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
бажання з карбонату - фото крок 2
Промийте м'ясо і просушіть паперовим рушником.
бажання з карбонату - фото крок 3
Поріжте часник на часточки, приготуйте ялівцеві ягоди.
бажання з карбонату - фото крок 4
Зробіть в м'ясі невеликі надрізи в шаховому порядку і нашпигуйте в них часник і ялівцеві ягоди.
бажання з карбонату - фото крок 5
Всипте в миску перець чилі, паприка, італійські трави і куркуму.
бажання з карбонату - фото крок 6
Додайте рослинне масло, сіль і перемішайте.
бажання з карбонату - фото крок 7
Додайте мед.
бажання з карбонату - фото крок 8
Карбонатні солі і poperčite.
бажання з карбонату - фото крок 9
Змастіть з усіх боків гірчицею.
бажання з карбонату - фото крок 10
Змастіть приготовленої пряної сумішшю.
бажання з карбонату - фото крок 11
Обсмажте карбонат на добре розігрітій сковороді з усіх боків, щоб м'ясо "запечатаному" і все соки залишилися всередині.
бажання з карбонату - фото крок 12
Добре упакуйте м'ясо у фольгу в два шари. Надішліть запікатися в духовку при температурі 100 градусів на 1, 5-2 годину.
бажання з карбонату - фото крок 13
Через 1, 5-2 години дістаньте м'ясо з духовки, відкрийте фольгу, полийте соком і відправте запікатися ще на 30 хвилин, при температурі 200 градусів для утворення рум'яної скоринки.
бажання з карбонату - фото крок 14
Готову буженину охолодіть і наріжте тонкими скибочками. Подавайте з овочами, зеленню, гірчицею або хріном. Смачного!

Схожі рецепти