Бажання з яловичини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете запекти смачне мяско до святами? Використовуйте свою мультиварку для приготування смачної буженини з яловичини.
Залежно від потужності вашої мультиварки, час вказане в моєму рецепті може варіюватися. З цього рекомендую вам стежити за всім процесом на власні очі, хоча б перший раз. Нижче прикріплена покрокова інструкція приготування буженини з яловичини в мультиварці. Гарного дня!
- Яловичина - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Зробіть надрізи в яловичині. В отвори вкладіть часник і нарізану смужками морква.
Повапните м'ясо сумішшю рослинного масла, солі, гірчиці і спецій. Відставте маринуватися на 20 хвилин в холодильник.
Дно мультиварки необхідно змастити олією. Потім кладемо в чашу м'ясо і ставимо режим "жарка" з 1 час. Через годину ставимо режим "гасіння" на півтори години. М'ясо має пустити сік.
Якщо м'ясо м'яке, а сік виділяється - значить все готово. Якщо сік червоний або рожевий - перевертаємо м'ясо і тушкуємо ще пів години.
Готово!