Бажання з телятини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Буженину з телятини дуже просто готувати в мультиварці! Насправді блюдо щось незамінне! З буженини можна зробити нарізку на святковий стіл або використовувати просто на бутерброди.
Приготуємо буженину з телятини в мультиварці. Для цього нам знадобиться: шматок телятини, вагою 1-2 кілограма, набір приправ і спецій, часник, соєвий соус і соняшникову м'ясо. Бажання виходить дуже ніжною і соковитою, прекрасно підходить для бутербродів або просто в якості нарізки до застілля. Хай щастить!
- Телятина - 1-2 кілограм
- Часник - 3-4 зубчиків
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Прянощі - За смаком (цілісний чорний горошок, цілісний коріандр, кмин, сухі петрушка, кріп і орегано)
Для початку потрібно розтовкти в ступі: цілісний чорний горошок, цілісний коріандр, кмин, суху петрушку, кріп і орегано.
Видавлюємо сюди ж часник, додаємо сіль і заливаємо соєвим соусом і соняшниковою олією. Перемішуємо до однорідності.
Натираємо маринадом м'ясо і кладемо його в чашу мультиварки. Додаємо пару лаврових листів, закриваємо кришкою і даємо м'ясу постояти так 1 час.
Через годину починаємо запікати м'ясо. Режим "випічка" з 20 хвилин. Потім м'ясо перевертаємо і запікаємо з іншого боку 20 хвилин. Додаємо залишився маринад і готуємо в режимі "гасіння" 2 годину. Смачного!