Бажання в фользі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне м'ясо, як для повсякденного вжитку, так і для святкового столу. Бажання в фользі в мультиварці - це просто і швидко.
Для приготування цієї чудової буженини ви можете використовувати будь-яке м'ясо, я використовував свинину, вона мені здалася соковитою. Рецепт приготування буженини в фользі в мультиварці можна злегка змінити, якщо додати до часнику ще і морквину, але це вже на любителя. М'ясо дуже добре поєднується зі всілякими соусами і гірчицею. Готуйте на здоров'я!
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 5 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
Промийте і очистіть часник.
М'ясо обмийте і дайте просохнути. Потім зробіть в м'ясі надрізи в які вкладаємо часник.
Нашпиговане м'ясо обмазуємо сіллю і спеціями. Кладемо в ємність і ставимо в холодильник маринуватися на 2 годину.
Я кладу "промінь" . Обсмажуємо м'ясо з усіх боків, до появи золотистої скоринки і поки не закриються всі пори.
Обсмажене м'ясо викладаємо на фольгу. Загортаємо, стежте щоб не було отворів, фольга повинна щільно закривати м'ясо. У мультиварку вливаємо склянку води і ставимо режим "гасіння" з 50 хвилин.
Видаляємо фольгу, даємо буженині трохи охолонути і нарізаємо скибочками. Смачного!