Бажання з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ви навіть не уявляєте, яка ніжна буженина виходить з курячого філе за цим рецептом, а весь секрет тут у тому, що готувати її ми буде в молоці, повірте, смак у м'яса буде чудовий.
Хочу запропонувати вам дуже простий рецепт буженини з курки в мультиварці, з яким мяско виходить неймовірно ніжне, смачне і при цьому досить низькокалорійне. Така буженина, безсумнівно, сподобається тим людям, які стежать за своєю фігурою і здоров'ям, а так само тим, хто любить куряче філе. До речі, приготувати буженину з курки в мультиварці в домашніх умовах можна дуже просто, для цього вам знадобиться тільки м'ясо, молоко, запашні трави, сіль і улюблені спеції.
1) Насамперед ми наливаємо в чашу мультиварки молоко, солимо його, включаємо режим "молочна каша" і на цьому режимі нагріваємо молоко.
2) Поки молоко гріється, промиваємо гарненько куряче філе і висушуємо його паперовим рушником.
3) Як тільки молоко закипить, поміщаємо в нього філе і варимо його протягом 5 хвилин.
4) Після цього вибираємо режим "підігрів", додаємо в молоко свіжі трави і залишаємо філе в молоці на 2 годину. Нехай мяско нудиться, а ми поки можемо зайнятися своїми справами.
5) Коли час буде підходити до кінця, змішуємо в мисочці свої улюблені спеції.
6) Після закінчення 2 годин виймаємо філе з молока і викладаємо його на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу, після чого обвалюють шматочки м'яса в суміші спецій.
Як вид, рецепт приготування буженини з курки в мультиварці дуже простий і не вимагає великих грошових витрат. Так що готуйте із задоволенням, і приємного апетиту!
- Куряче філе - 2 штуки
- Молоко - 1 літр
- Сіль велика - 2 Ст. Ложки
- Зелень свіжа - За смаком (розмарин, чебрець, лавровий лист)
- Спеції - За смаком
1) Насамперед ми наливаємо в чашу мультиварки молоко, солимо його, включаємо режим "молочна каша" і на цьому режимі нагріваємо молоко.
2) Поки молоко гріється, промиваємо гарненько куряче філе і висушуємо його паперовим рушником.
3) Як тільки молоко закипить, поміщаємо в нього філе і варимо його протягом 5 хвилин.
4) Після цього вибираємо режим "підігрів", додаємо в молоко свіжі трави і залишаємо філе в молоці на 2 годину. Нехай мяско нудиться, а ми поки можемо зайнятися своїми справами.
5) Коли час буде підходити до кінця, змішуємо в мисочці свої улюблені спеції.
6) Після закінчення 2 годин виймаємо філе з молока і викладаємо його на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу, після чого обвалюють шматочки м'яса в суміші спецій.
Як вид, рецепт приготування буженини з курки в мультиварці дуже простий і не вимагає великих грошових витрат. Так що готуйте із задоволенням, і приємного апетиту!