Рецепт Бажання з курки фото

Бажання з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви, Страви у фользі, Бажання

Цей рецепт приготування буженини з курки дуже сподобається вам своєю доступністю і простотою, - дешево, швидко готується, подається "і в бенкет, і в світ", та ще й дуже смачно! Ви повинні спробувати!

Вашій увазі пропоную самий, як мені здається, простий рецепт буженини з курки, Котрий, до того ж, не вимагає попереднього замочування і маринування курки. Швидко і смачно - ідеально для "термінових" гостей!

Отже, як приготувати буженину з курки:

1. Курку, якщо необхідно, розморожуємо і промиваємо. Обсушуємо.

2. Морква і часник моєму, чистимо і ріжемо маленькими шматочками.

3. У кожному шматочку філе робимо надрізи, куди поміщаємо шматочки часнику. А морквину викладаємо поверх курки, або теж шпігуем, - на ваш погляд.

4. Кожен шматочок курки солимо, перчимо і посипаємо приправами з усіх боків.

5. Формуємо з кожного шматочка рулетик, або ж збираємо краю в купу ниткою аки грузинські хінкалі.

6. Зав'язуємо ниткою і загортаємо в фольгу. Відправимо в розігріту духовку на 40 хвилин.

7. З а десять хвилин до зазначеного терміну можна фольгу зрізати сверхней частини, - щоб буженина підрум'янилася.

Готово! Така буженина з курки в домашніх умовах незмінно користується популярністю вже багато років у тих "обраних", знають цей простий рецепт. Приєднуйтесь і ви! Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді, а шпигувати не тільки морквиною і часником, а будь-якими овочами на ваш смак! Спробуйте!


  • Куряче філе - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
Вашій увазі пропоную самий, як мені здається, простий рецепт буженини з курки, Котрий, до того ж, не вимагає попереднього замочування і маринування курки. Швидко і смачно - ідеально для "термінових" гостей!

Отже, як приготувати буженину з курки:

1. Курку, якщо необхідно, розморожуємо і промиваємо. Обсушуємо.

2. Морква і часник моєму, чистимо і ріжемо маленькими шматочками.

3. У кожному шматочку філе робимо надрізи, куди поміщаємо шматочки часнику. А морквину викладаємо поверх курки, або теж шпігуем, - на ваш погляд.

4. Кожен шматочок курки солимо, перчимо і посипаємо приправами з усіх боків.

5. Формуємо з кожного шматочка рулетик, або ж збираємо краю в купу ниткою аки грузинські хінкалі.

6. Зав'язуємо ниткою і загортаємо в фольгу. Відправимо в розігріту духовку на 40 хвилин.

7. З а десять хвилин до зазначеного терміну можна фольгу зрізати сверхней частини, - щоб буженина підрум'янилася.

Готово! Така буженина з курки в домашніх умовах незмінно користується популярністю вже багато років у тих "обраних", знають цей простий рецепт. Приєднуйтесь і ви! Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді, а шпигувати не тільки морквиною і часником, а будь-якими овочами на ваш смак! Спробуйте!

Схожі рецепти