Бажання з курки
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування буженини з курки дуже сподобається вам своєю доступністю і простотою, - дешево, швидко готується, подається "і в бенкет, і в світ", та ще й дуже смачно! Ви повинні спробувати!
Вашій увазі пропоную самий, як мені здається, простий рецепт буженини з курки, Котрий, до того ж, не вимагає попереднього замочування і маринування курки. Швидко і смачно - ідеально для "термінових" гостей!
Отже, як приготувати буженину з курки:
1. Курку, якщо необхідно, розморожуємо і промиваємо. Обсушуємо.
2. Морква і часник моєму, чистимо і ріжемо маленькими шматочками.
3. У кожному шматочку філе робимо надрізи, куди поміщаємо шматочки часнику. А морквину викладаємо поверх курки, або теж шпігуем, - на ваш погляд.
4. Кожен шматочок курки солимо, перчимо і посипаємо приправами з усіх боків.
5. Формуємо з кожного шматочка рулетик, або ж збираємо краю в купу ниткою аки грузинські хінкалі.
6. Зав'язуємо ниткою і загортаємо в фольгу. Відправимо в розігріту духовку на 40 хвилин.
7. З а десять хвилин до зазначеного терміну можна фольгу зрізати сверхней частини, - щоб буженина підрум'янилася.
Готово! Така буженина з курки в домашніх умовах незмінно користується популярністю вже багато років у тих "обраних", знають цей простий рецепт. Приєднуйтесь і ви! Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді, а шпигувати не тільки морквиною і часником, а будь-якими овочами на ваш смак! Спробуйте!
- Куряче філе - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
Отже, як приготувати буженину з курки:
1. Курку, якщо необхідно, розморожуємо і промиваємо. Обсушуємо.
2. Морква і часник моєму, чистимо і ріжемо маленькими шматочками.
3. У кожному шматочку філе робимо надрізи, куди поміщаємо шматочки часнику. А морквину викладаємо поверх курки, або теж шпігуем, - на ваш погляд.
4. Кожен шматочок курки солимо, перчимо і посипаємо приправами з усіх боків.
5. Формуємо з кожного шматочка рулетик, або ж збираємо краю в купу ниткою аки грузинські хінкалі.
6. Зав'язуємо ниткою і загортаємо в фольгу. Відправимо в розігріту духовку на 40 хвилин.
7. З а десять хвилин до зазначеного терміну можна фольгу зрізати сверхней частини, - щоб буженина підрум'янилася.
Готово! Така буженина з курки в домашніх умовах незмінно користується популярністю вже багато років у тих "обраних", знають цей простий рецепт. Приєднуйтесь і ви! Подавати можна і в гарячому, і в холодному вигляді, а шпигувати не тільки морквиною і часником, а будь-якими овочами на ваш смак! Спробуйте!