Бажання з індички
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт буженини з індички можна сміливо відносити до розряду дієтичних страв, - мало калорій, але при цьому смачно і ситно. Відмінна і здорова закуска, до того ж, дуже ніжна на смак.
Цей простий рецепт буженини з індички дуже легко полюбити з першого погляду, - адже від вас, по суті, не потрібно ні довгого стояння на кухні, ні вже тим більше - фінансових витрат. Можна, можливо, звичайно ж, замінити індичку куркою, але вже повірте, - з індички буженина вийде просто сверхнежной і дуже соковитою. Рекомендую!
Отже, як зробити буженину з індички:
1. Для початку воду і сіль змішуємо, і відправимо туди філе. Найкраще зробити це заздалегідь, наприклад, напередодні ввечері, щоб індичка розм'якшилася і засолити, як годиться.
2. Дістаємо і обсушуємо індичку, і шпігуем її дрібно нарізаним часником.
3. В окремій мисочці змішуємо приправи, гірчицю, масло і соєвий соус. До речі. Дуже смачно виходить, якщо додати трохи імбиру або каррі до такого маринаду.
4. Ретельно з усіх боків обмащуємо індичку таким соусом, і загортаємо в фольгу.
5. Відправимо в духовку на півгодини. За деякий час до готовності краще верхівку буженини відкрити, - так вона буде зверху з рум'яною скоринкою.
Готово! взагалі, досвідчені кулінари радять залишити буженину в духовці до повного охолодження, але зазвичай вона виходить настільки ароматної, що ми її з'їдали гарячої відразу ж - Проте смачно, повірте
- Індичка філе - 1 кілограм
- Вода - 1 літр
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Перець - 1 щіпка
Отже, як зробити буженину з індички:
1. Для початку воду і сіль змішуємо, і відправимо туди філе. Найкраще зробити це заздалегідь, наприклад, напередодні ввечері, щоб індичка розм'якшилася і засолити, як годиться.
2. Дістаємо і обсушуємо індичку, і шпігуем її дрібно нарізаним часником.
3. В окремій мисочці змішуємо приправи, гірчицю, масло і соєвий соус. До речі. Дуже смачно виходить, якщо додати трохи імбиру або каррі до такого маринаду.
4. Ретельно з усіх боків обмащуємо індичку таким соусом, і загортаємо в фольгу.
5. Відправимо в духовку на півгодини. За деякий час до готовності краще верхівку буженини відкрити, - так вона буде зверху з рум'яною скоринкою.
Готово! взагалі, досвідчені кулінари радять залишити буженину в духовці до повного охолодження, але зазвичай вона виходить настільки ароматної, що ми її з'їдали гарячої відразу ж - Проте смачно, повірте