Рецепт Бажання з індички фото

Бажання з індички
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Гарячі страви, Бажання

Цей простий рецепт буженини з індички можна сміливо відносити до розряду дієтичних страв, - мало калорій, але при цьому смачно і ситно. Відмінна і здорова закуска, до того ж, дуже ніжна на смак.

Цей простий рецепт буженини з індички дуже легко полюбити з першого погляду, - адже від вас, по суті, не потрібно ні довгого стояння на кухні, ні вже тим більше - фінансових витрат. Можна, можливо, звичайно ж, замінити індичку куркою, але вже повірте, - з індички буженина вийде просто сверхнежной і дуже соковитою. Рекомендую!

Отже, як зробити буженину з індички:

1. Для початку воду і сіль змішуємо, і відправимо туди філе. Найкраще зробити це заздалегідь, наприклад, напередодні ввечері, щоб індичка розм'якшилася і засолити, як годиться.

2. Дістаємо і обсушуємо індичку, і шпігуем її дрібно нарізаним часником.

3. В окремій мисочці змішуємо приправи, гірчицю, масло і соєвий соус. До речі. Дуже смачно виходить, якщо додати трохи імбиру або каррі до такого маринаду.

4. Ретельно з усіх боків обмащуємо індичку таким соусом, і загортаємо в фольгу.

5. Відправимо в духовку на півгодини. За деякий час до готовності краще верхівку буженини відкрити, - так вона буде зверху з рум'яною скоринкою.

Готово! взагалі, досвідчені кулінари радять залишити буженину в духовці до повного охолодження, але зазвичай вона виходить настільки ароматної, що ми її з'їдали гарячої відразу ж - Проте смачно, повірте


  • Індичка філе - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець - 1 щіпка
Цей простий рецепт буженини з індички дуже легко полюбити з першого погляду, - адже від вас, по суті, не потрібно ні довгого стояння на кухні, ні вже тим більше - фінансових витрат. Можна, можливо, звичайно ж, замінити індичку куркою, але вже повірте, - з індички буженина вийде просто сверхнежной і дуже соковитою. Рекомендую!

Отже, як зробити буженину з індички:

1. Для початку воду і сіль змішуємо, і відправимо туди філе. Найкраще зробити це заздалегідь, наприклад, напередодні ввечері, щоб індичка розм'якшилася і засолити, як годиться.

2. Дістаємо і обсушуємо індичку, і шпігуем її дрібно нарізаним часником.

3. В окремій мисочці змішуємо приправи, гірчицю, масло і соєвий соус. До речі. Дуже смачно виходить, якщо додати трохи імбиру або каррі до такого маринаду.

4. Ретельно з усіх боків обмащуємо індичку таким соусом, і загортаємо в фольгу.

5. Відправимо в духовку на півгодини. За деякий час до готовності краще верхівку буженини відкрити, - так вона буде зверху з рум'яною скоринкою.

Готово! взагалі, досвідчені кулінари радять залишити буженину в духовці до повного охолодження, але зазвичай вона виходить настільки ароматної, що ми її з'їдали гарячої відразу ж - Проте смачно, повірте

Схожі рецепти