Бажання зі свинини в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Навіщо витрачатися, якщо можна дізнатися, як приготувати буженину зі свинини в фользі, здивувати домашніх і гостей на святі натуральної бужениною, ще й такий ошатною? рекомендую!
Я сподіваюся, вам цей простий рецепт буженини зі свинини в фользі сподобається так само сильно, як і мені - вже давно тільки його на всі свята і готую, так подобається! Адже незважаючи на малу кількість інгредієнтів, така буженина зі свинини в фользі в домашніх умовах змітається разом!
- Свинина - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Приправи - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Гірчичний - За смаком
1. Морквину і часник чистимо і нарізаємо моркву брусочками, а часник ділимо на зубки.
2. Обвалюють овочі у великій кількості спецій, приправ, солі і перцю.
3. У м'ясі робимо наскрізні надрізи і запихати в них шматочки моркви.
4. Часником теж можете нафарширувати м'ясо зсередини або ж обкласти навколо. Рясно змащуємо гірчицею, солимо і перчимо до смаку.
5. В ідеалі маринуватися таке м'ясо повинно добу (але можна і менше). Після цього загортаємо його в фольгу і запікаємо півтори години в розігрітій духовці.
6. Після того, як час готування вийшло, залиште м'ясо до охолодження в духовці ще на півгодини. Готово!