Рецепт Маринад для свинини в фользі фото

Маринад для свинини в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви у фользі

Знайшов рецепт чудового маринаду для свинини, яка запікатиметься в фользі. Маринад складається з спецій, меду, оцту, апельсинового соку і рому. Запечене м'ясо виходить дивовижним!

Дивіться, як приготувати маринад для свинини в фользі і запекти її. Процес запікання такого м'яса не швидкий, але тут і не потрібно поспішати, щоб отримати прекрасний результат. Свинина в цьому маринаді повинна як слід пропектися і просочитися соком, медом і іншими інгредієнтами. М'ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте!

  • Свинина - 2 кілограма
  • Часник - 3 зубчики (подрібнений)
  • Перець кайенский - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 1 штука (подрібнений)
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Ром - 80 мілілітрів
  • Оцет бальзамічний - 40 мілілітрів
  • Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
маринад для свинини в фользі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо промийте та висушіть.
маринад для свинини в фользі - фото крок 2
Змішуємо всі сухі інгредієнти з медом, циган, соком і оцтом. Перекладаємо м'ясо на великий шматок фольги. Обмащуємо свинину з усіх боків маринадом.
маринад для свинини в фользі - фото крок 3
Загортаємо м'ясо у фольгу. Запікаємо в духовці 2, 5 годин, температура - 160 градусів.
маринад для свинини в фользі - фото крок 4
Готово!

Схожі рецепти