Маринад для свинини в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Знайшов рецепт чудового маринаду для свинини, яка запікатиметься в фользі. Маринад складається з спецій, меду, оцту, апельсинового соку і рому. Запечене м'ясо виходить дивовижним!
Дивіться, як приготувати маринад для свинини в фользі і запекти її. Процес запікання такого м'яса не швидкий, але тут і не потрібно поспішати, щоб отримати прекрасний результат. Свинина в цьому маринаді повинна як слід пропектися і просочитися соком, медом і іншими інгредієнтами. М'ясо виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте!
- Свинина - 2 кілограма
- Часник - 3 зубчики (подрібнений)
- Перець кайенский - 1 Чайна ложка
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 1 штука (подрібнений)
- Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Ром - 80 мілілітрів
- Оцет бальзамічний - 40 мілілітрів
- Сік апельсиновий - 100 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо промийте та висушіть.
Змішуємо всі сухі інгредієнти з медом, циган, соком і оцтом. Перекладаємо м'ясо на великий шматок фольги. Обмащуємо свинину з усіх боків маринадом.
Загортаємо м'ясо у фольгу. Запікаємо в духовці 2, 5 годин, температура - 160 градусів.
Готово!