Рецепт Бажання зі свинини фото

Бажання зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Бажання

Якщо хочете порадувати рідних на великодні свята чимось новеньким, то цей економний і простий рецепт буженини зі свинини вам припаде до вподоби! Готувати зможе навіть новачок!

Цей рецепт приготування буженини зі свинини мені подобається своєю простотою, - дивіться самі, тут крім м'яса і спецій вам взагалі нічого не знадобитися додавати і бігати по дому в пошуках "пера з павича" .

Як зробити буженину зі свинини:

1. Беремо цілісний шматок свинини. Найкраще вибирати м'ясо "з жилками і жиром" .

2. Натираємо ретельно з усіх боків сіллю і приправами. Я зазвичай додаю вже готову італійську суміш.

3. Трохи скроплюємо нашу свинину маслом, і загортаємо в папір для запікання або фольгу (як хочете), не забувши покласти зверху гілочку розмарину. Хоча звичайно, можна і зовсім обійтися без нього.

4. На деко для запікання або форму виливаємо столову ложку масла, і зверху викладаємо підготовлену буженину.

5. Тепер засікаємо 20 хвилин, і через деякий час перевертаємо буженину іншою стороною.

6. Чекаємо ще 20 хвилин, дістаємо, і скроплюємо залишками масла. Відправимо назад в духовку ще на 20 хвилин.

Готово! Перевірити на пропечене ви зможете, нарізавши буженину шматочками. Сподіваюся, вам такий простий рецепт буженини зі свинини вам сподобається!


  • Свинина - 600 грам
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Розмарин - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
Цей рецепт приготування буженини зі свинини мені подобається своєю простотою, - дивіться самі, тут крім м'яса і спецій вам взагалі нічого не знадобитися додавати і бігати по дому в пошуках "пера з павича" .

Як зробити буженину зі свинини:

1. Беремо цілісний шматок свинини. Найкраще вибирати м'ясо "з жилками і жиром" .

2. Натираємо ретельно з усіх боків сіллю і приправами. Я зазвичай додаю вже готову італійську суміш.

3. Трохи скроплюємо нашу свинину маслом, і загортаємо в папір для запікання або фольгу (як хочете), не забувши покласти зверху гілочку розмарину. Хоча звичайно, можна і зовсім обійтися без нього.

4. На деко для запікання або форму виливаємо столову ложку масла, і зверху викладаємо підготовлену буженину.

5. Тепер засікаємо 20 хвилин, і через деякий час перевертаємо буженину іншою стороною.

6. Чекаємо ще 20 хвилин, дістаємо, і скроплюємо залишками масла. Відправимо назад в духовку ще на 20 хвилин.

Готово! Перевірити на пропечене ви зможете, нарізавши буженину шматочками. Сподіваюся, вам такий простий рецепт буженини зі свинини вам сподобається!

Схожі рецепти