Бажання зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете порадувати рідних на великодні свята чимось новеньким, то цей економний і простий рецепт буженини зі свинини вам припаде до вподоби! Готувати зможе навіть новачок!
Цей рецепт приготування буженини зі свинини мені подобається своєю простотою, - дивіться самі, тут крім м'яса і спецій вам взагалі нічого не знадобитися додавати і бігати по дому в пошуках "пера з павича" .
Як зробити буженину зі свинини:
1. Беремо цілісний шматок свинини. Найкраще вибирати м'ясо "з жилками і жиром" .
2. Натираємо ретельно з усіх боків сіллю і приправами. Я зазвичай додаю вже готову італійську суміш.
3. Трохи скроплюємо нашу свинину маслом, і загортаємо в папір для запікання або фольгу (як хочете), не забувши покласти зверху гілочку розмарину. Хоча звичайно, можна і зовсім обійтися без нього.
4. На деко для запікання або форму виливаємо столову ложку масла, і зверху викладаємо підготовлену буженину.
5. Тепер засікаємо 20 хвилин, і через деякий час перевертаємо буженину іншою стороною.
6. Чекаємо ще 20 хвилин, дістаємо, і скроплюємо залишками масла. Відправимо назад в духовку ще на 20 хвилин.
Готово! Перевірити на пропечене ви зможете, нарізавши буженину шматочками. Сподіваюся, вам такий простий рецепт буженини зі свинини вам сподобається!
- Свинина - 600 грам
- Спеції - 1 Чайна ложка
- Розмарин - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
Як зробити буженину зі свинини:
1. Беремо цілісний шматок свинини. Найкраще вибирати м'ясо "з жилками і жиром" .
2. Натираємо ретельно з усіх боків сіллю і приправами. Я зазвичай додаю вже готову італійську суміш.
3. Трохи скроплюємо нашу свинину маслом, і загортаємо в папір для запікання або фольгу (як хочете), не забувши покласти зверху гілочку розмарину. Хоча звичайно, можна і зовсім обійтися без нього.
4. На деко для запікання або форму виливаємо столову ложку масла, і зверху викладаємо підготовлену буженину.
5. Тепер засікаємо 20 хвилин, і через деякий час перевертаємо буженину іншою стороною.
6. Чекаємо ще 20 хвилин, дістаємо, і скроплюємо залишками масла. Відправимо назад в духовку ще на 20 хвилин.
Готово! Перевірити на пропечене ви зможете, нарізавши буженину шматочками. Сподіваюся, вам такий простий рецепт буженини зі свинини вам сподобається!