Бажання зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти про буженині зі свинини в духовці в домашніх умовах. Робиться вона просто і легко, а вже яким ніжним вийде м'ясо - словами не передати! І в гарячому, і в холодному вигляді смачно!
Такий простий рецепт буженини зі свинини в духовці вже точно вам сподобається, - адже хоч тут і немає занадто дорогих і вишуканих інгредієнтів, саме м'ясо виходить просто неймовірно ніжним і смачним! Так що спробуйте обов'язково, тим більше, що цей рецепт приготування буженини зі свинини в духовці дійсно не зажадає від вас особливих кулінарних умінь і досліджень!
- Свинина - 1.5 кілограма
- Морква - 3 штуки
- Часник - 2 штуки
- Лавровий лист - 5 штук
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Ріжемо часник часточками, а морква - соломкою.
2. Робимо в м'ясі надрізи, і фаршируємо по всьому периметру часником та морквою.
3. Тепер змішаємо між собою спеції і подрібнену лаврушку. Повапниш шматок м'яса маслом, і обсипаємо спеціями. Замотати у фольгу (4 шару, не менше! ) досить туго і відправимо запікатися при 180 градусах.
4. Через дві години вже можна діставати і подавати!