Бажання в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування буженини завжди вимагало часу, м'ясо годинами мучили в духовці. Але якщо у вас є мультиварка, приготувати цю страву можна за годину! Читайте рецепт буженини в мультиварці з фото.
У радянські часи буженина вважалася блюдом для урочистих випадків, її теста кожен день. І це зрозуміло, адже приготування буженини могло зайняти цілу добу! Але тепер, з появою мультіварок, такої проблеми більше не існує. Ви можете радувати своїх близьких бужениною хоч кожен день. Блюдо це подається як в холодному, так і в гарячому вигляді. Читайте, як приготувати буженину в мультиварці (я використовувала мультиварку Philips).
- Свинина - 1 кілограм (найкраще вам підійде шматок свинячої шийки.)
- Морква - 100 грам
- Часник - 9-10 зубчиків
- Сіль, перець, спеції і трави - - За смаком
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.
Очищену моркву наріжте невеликими брусочками (довжина брусочки приблизно 3-4 см). Очищені зубчики часнику розрізати навпіл.
М'ясо нашпигуйте морквою і часником. Для цього проткніть м'ясо гострим довгим ножем в різних місцях, а потім засуньте шматочки овочів в надрізи. Слідкуйте за тим, щоб з усіх боків м'ясо було рівномірно нашпиговано.