Макарони з тунцем і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва без сумніву дуже смачне, а разом з тим дуже ситне. Такий салат можна подавати без будь-якого гарніру, а до м'яса або з рибою. Розповім, як приготувати макарони з тунцем і горошком.
Якщо готуєте взимку, тоді використовуйте заморожений горошок. Пробував варіант з консервованим, особисто мені не дуже сподобався салат. У цьому рецепті тунець - це найдорожчий продукт. Використовую баночку консервованої риби, її найпростіше дістати. Салат можна їсти відразу після приготування.
- Макаронні вироби - 340 грам (макарони)
- Тунець - 140 грам
- Лимон - 1 штука (середній)
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 3/4 склянки (нежирний)
- Горошок - 2 склянки (заморожений)
1. Разморозьте зелений горошок в кількості дві склянки і висипте його в миску. Помийте, очистіть і подрібніть цибулю, додайте його в миску. Візьміть баночку тунця і наріжте рибу невеликими шматочками довільної форми, також додайте в миску.
2. Додайте в миску майонез. Видавіть туди ж сік лимона, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
3. Зваріть пасту відповідно до інструкції (кип'ятіть 5-7 хвилин), далі злийте її в друшляк і остудіть. Додайте остигнула пасту в миску, акуратно перемішайте.
4. Викладіть салат на тарілку і подавайте його до столу. Смачного!