Рецепт Яловичина із стручковим горошком фото

Яловичина із стручковим горошком
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Горох
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 хв.

Вчора в магазині мені на очі потрапив молодий стручковий горошок: гарний такий, апетитний ... І так він на мене заклично дивився, що я не змогла встояти і вирішила його приготувати з яловичиною.

Опис приготування:

Батьківщина цього страви - провінція Хунань. Його можна зустріти в меню будь-якого більш-менш пристойного ресторану в Китаї. Страва являє собою тонкі пластинки пісної яловичини, обсмажені з цукровим горошком. Звичайно, це трохи змінений рецепт з більш звичними для нас спеціями. Яловичина виходить соковитою і ніжною. Спробуйте приготувати яловичину із стручковим горошком за цим рецептом.

  • Яловичина - 700 грам
  • Стручковий горошок - 250 грам
  • Соєвий соус - 1/2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Біле вино - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина із стручковим горошком - фото крок 1
1. Поріжте яловичину на слайси.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 2
2. Змішайте в одній мисці соєвий соус, біле вино, цукор, крохмаль, імбир, сіль і перець.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 3
3. Занурте м'ясо в маринад.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 4
4. Очистіть горошок від хвостиків.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 5
5. Подрібніть зелену цибулю.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 6
6. Обсмажте горошок в сковороді в рослинному маслі.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 7
7. Обсмажте м'ясо з цибулею до готовності.
яловичина із стручковим горошком - фото крок 8
8. Змішайте м'ясо із стручковим горошком і протушкувати ще пару хвилин на сковороді.

Схожі рецепти