Рецепт Цвітна капуста з горошком фото

Цвітна капуста з горошком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Цибуля , Кольорова капуста , Горох
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З зеленого стручкового горошку і кольорової капусти виходить відмінне овочеве рагу. Ця страва дозволить урізноманітнити звичне домашнє меню.

Опис приготування:

Смачне овочеве рагу з цвітною капустою. Для його приготування поріжте всі овочі. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю і моркву, потім додайте картоплю, через 15 хвилин - кабачки і спеції. Ще через кілька хвилин - кольорову капусту, горошок і розведену у воді томатну пасту. Накрийте кришкою, і тушкуйте протягом 15 хвилин. Готове рагу посипте подрібненим часником і кропом. Смачного!

  • Цвітна капуста - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Молода картопля - 5 штук
  • Стручки гороху - 80 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Невеликий пучок кропу - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 350 мілілітрів
  • Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
цвітна капуста з горошком - фото крок 1
Поріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на сковороді.
цвітна капуста з горошком - фото крок 2
Потім додайте порізаний часточками картоплю, смажте разом протягом 15 хвилин.
цвітна капуста з горошком - фото крок 3
Додайте порізані кабачки і спеції. Ще трохи обсмажте.
цвітна капуста з горошком - фото крок 4
Тепер черга суцвіть капусти і стручкового зеленого горошку. Додайте їх на сковороду, залийте розведеною у воді томатною пастою, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин. Готове рагу посипте подрібненим часником і кропом.

Схожі рецепти