Цвітна капуста з горошком
(покроковий рецепт з фото)
З зеленого стручкового горошку і кольорової капусти виходить відмінне овочеве рагу. Ця страва дозволить урізноманітнити звичне домашнє меню.
Смачне овочеве рагу з цвітною капустою. Для його приготування поріжте всі овочі. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю і моркву, потім додайте картоплю, через 15 хвилин - кабачки і спеції. Ще через кілька хвилин - кольорову капусту, горошок і розведену у воді томатну пасту. Накрийте кришкою, і тушкуйте протягом 15 хвилин. Готове рагу посипте подрібненим часником і кропом. Смачного!
- Цвітна капуста - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Молода картопля - 5 штук
- Стручки гороху - 80 грам
- Кабачок - 1 штука
- Невеликий пучок кропу - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 350 мілілітрів
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на сковороді.
Потім додайте порізаний часточками картоплю, смажте разом протягом 15 хвилин.
Додайте порізані кабачки і спеції. Ще трохи обсмажте.
Тепер черга суцвіть капусти і стручкового зеленого горошку. Додайте їх на сковороду, залийте розведеною у воді томатною пастою, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 15 хвилин. Готове рагу посипте подрібненим часником і кропом.