Капуста, тушкована з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, незвичайна і ароматна виходить капуста, приготована за цим рецептом і за мотивами індійської кухні. Якщо ви любитель ароматних пряних приправ, вам це блюдо напевно припаде до смаку.
Якщо вам подобається пробувати і відкривати для себе нові смаки, нові страви, то приготуйте тушковану капусту за цим рецептом. Ароматна капуста може бути як самостійною стравою, так і доповненням до будь-якого гарячого м'ясної страви. Розповідаю, як приготувати капусту, тушковану з горошком.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Горошок зелений - 300 грам
- Помідори - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Імбир свіжий - 20 грам
- Перець чилі паста - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 2 чайних ложки
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Ferry Масала - 2 чайних ложки
- Amchur - 1 Чайна ложка
- Насіння гірчиці чорної - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
- Рослинна олія - 75 мілілітрів
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо насіння коріандру та гірчиці, поки не почнуть потріскувати. Потім додаємо натертий імбир, подрібнений часник і дрібно нарізану цибулю.
І обсмажуємо, не забуваючи помішувати, до золотистого кольору цибулі.
Додамо дрібно нашатковану і посипану сіллю капусту. Готуємо хвилин 10, помішувати.
Перець чилі паста харчування, amcaru, куркуми і гарам масала. Перемішуємо і тушкуємо капусту ще хвилин 10 на невеликому вогні.
Тепер додамо подрібнені помідори. Перемішуємо, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо хвилин 10.
Додаємо горошок.
Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 5.
І ось наша капуста готова!